Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir, cea mai proastă vânzătoare. „Rar am văzut așa ceva”

Teo Trandafir, cea mai proastă vânzătoare. „Rar am văzut așa ceva”
Una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare, Teo Trandafir e un exemplu de autenticitate. Vedeta a povestit cum s-a descurcat în perioada facultății, dar și atunci când și-a luat primul loc de muncă, ca vânzătoare.

Nu s-a așteptat nimeni, nici măcar Teo Trandafir să intre la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția arabă-engleză, dar acea perioadă nu o va uita niciodată. Dar nici momentul în care a devenit „cea mai proastă vânzătoare”.

Teo: „A devenit doamna prim-ministru peste noapte și nu s-a mai putut ocupa de lucrarea mea de diplomă. S-a dat o ordonanță de urgență

Teo Trandafir și-a făcut timp și a ajuns în podcast-ul prietenei sale Anamaria Prodan. Una dintre cele mai simpatice vedete ale României și-a amintit despre perioada în care a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția arabă-engleză, având-o ca profesor pe regretata Mioara Roman.

„A fost profesoara mea toți anii ăștia, dar a devenit doamna prim-ministru peste noapte și nu s-a mai putut ocupa de lucrarea mea de diplomă. Și atunci s-a dat o ordonanță de urgență pentru ăștia care fac limbi rare, adică șapte în toată țară, dacă vor să-și prelungească facultatea cu un an pentru specializare”.

A gafat când a fost pusă să vândă locuri la un hotel

Teo Trandafir, destăinuiri de suflet la podcast-ul Anamariei Prodan

„Eu mă și angajasem deja, lucram ca vânzătoare. Cel mai prost vânzător pe care l-ai văzut stă în fața ta. Am vândut în loc de locuri la un hotel, camere. Și am aflat ulterior că nu e același lucru. M-au înjurat toți”, i-a mărturisit Teo prietenei Anamaria Prodan.

„Carnetul de conducere l-am luat, îl am, e valid, ți-l arăt, dar nu-l folosesc”

După episodul vânzărilor, Teo Trandafir a fost angajata Federației Române de Fotbal, unde se ocupa cu „spălatul echipamentelor, să fie toată lumea mulțumită”.

„După un meci între România-Cehia mi-am dat seama că nu e pentru mine și „am plecat de proastă. Precum cu carnetul de conducere, l-am luat, îl am, e valid, ți-l arăt, dar nu-l folosesc, pentru că o prostie mai mare decât la mine, rar am văzut. (…)

Nu mi-e frică să conduc, dar mi-e rușine”, a spus Teo zâmbind. „La fel și mama și-a luat carnetul, l-a păstrat în țipla aia toată viața și a avut șofer”, s-a destăinuit și Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri