Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir, pe lista datornicilor. Cum a ajuns în tribunal și de ce

Teo Trandafir, pe lista datornicilor. Cum a ajuns în tribunal și de ce
Și vedetele au, uneori, probleme, cu facturile. E și cazul uneia din cele mai populare realizatoare de emisiuni din România. Care ajunge în fața instanței pentru probleme cu gazele.

Teo Trandafir, pe lista datornicilor. A ajuns în tribunal, acuzată, și trebuie să dea explicații, în fața judecătorilor, de ce nu și-a achitat facturile la gaze. Îndrăgita vedetă de televiziune a fost chemată în fața instanței de furnizorul de gaze naturale, care susține că vedeta nu și-ar achitat facturile.

Potrivit SpyNews, prezentatoarea TV a primit notificări, iar în final s-a ajuns în instanță. Zilele trecute, societatea comercială a dat-o în judecată pe Teo, apelând la o procedură simplificată, „cerere valoare redusă”, care poate fi invocată atunci când facturile nu depășesc valoarea de 10.000 de lei.

Teo Trandafir, pe lista datornicilor

Aceasta nu este însă prima dată când vedeta ajunge în fața instanței. În urmă cu 7 ani, Teo a deschis un proces pentru a recupera banii investiţi într-o firmă ce a dat faliment. Ea și-a dat în judecată fosta asociată. Teo a câștigat procesul, magistraţii obligând firma să-i achite vedetei 64.000 de euro şi 90.000 de lei, reprezentând „contravaloare împrumut”, mai scrie sursa citată.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. În 2016, Teo a fost la rându-i dată în judecată de avocaţii care au reprezentat-o în procese, sub motiv că vedeta nu le-ar fi plătit onorariile.  În baza documentelor depuse la dosar, magistraţii au admis din start cererea avocaţilor şi au dispus „învestirea cu formulă executorie, fără cale de atac”.

Teo și vila de 2 milioane de euro

Teo Trandafir este una din cele mai iubite vedete TV, are o familie frumoasă și o casă pe măsură. Teo și fiica ei s-au mutat de curând într-o vilă evaluată de cunoscători la două milioane de euro. Cele două stau aici cu chirie. Vedeta a decis ca acasă să nu aibă internet.

Singurele conexiuni la internet sunt cele de pe mobil. Asta pentru a nu își pierde vremea astfel. În plus, vedeta a povestit cum decurge viața în noua locuință. Nu gătește, pentru că nu îi place mirosul de mâncare în casă. Hrana vine de la servicii de catering care oferă meniuri sănătoase.

Sursa foto: Instagram

Primul centru de vaccinare non-stop a fost deschis. Ce se întâmplă și cine poate veni aici

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre