Simona Ionescu / Redactor Șef

The Rose despre relația cu Anghel, fostul Liei Bugnar: „Suntem fericiți!”

The Rose despre relația cu Anghel, fostul Liei Bugnar: „Suntem fericiți!”
Cârcotașii își vor mânca mâinile de ciudă, iar tot ce au spus despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a fost demontat de artistă.

Nu mai e nici o îndoială că Theo Rose și-a găsit bărbatul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Cum e relația ei în acest moment.

The Rose despre relația cu Anghel, fostul Liei Bugnar: „Suntem fericiți!”

Într-un interviu pentru Ciao, frumoasa Theo Rose și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre dedesubturile relației cu Anghel Damian. Artista a recunoscut că acesta îi este sprijin pe platourile de filmare, dar și bărbatul care o face fericită. Și asta pentru că parcursul lor a fost curat, în ciuda spuselor unora sau altora.

„Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important”

„Doar pe platoul de filmare, în egală măsură cu ceilalți colegi ai noștri. Adică nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă. Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta!

Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important! Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a  contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important!”, a recunoscut vedeta.

Își dorește enorm o piesă cu Smiley

Pe de altă parte, Theo a recunoscut că a fost extrem de fericită când a primit propunerea de a prezenta Romanian Music Award, alături de colegul Dorian Popa, pe care-l consideră “o bilă de energie, de care oricare dintre noi are nevoie în viața lui”.

Printre multe alte proiecte pe care le are de făcut, Theo își dorește enorm o piesă alături de Smiley și speră că visul i se va împlini. “Nu am avut timp până acum să ne ocupăm de asta dar cu siguranță faptul că petrecem atâta timp împreună la Vocea României. O să facem cumva să fim împreună și la studio și să lucrăm pentru o piesă și o colaborare frumoasă. Nu are cum să iasă ceva urât”, a mărturisit artista.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre