Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, despre provocările care vin la pachet cu rolul de mămică. Iată cum se descurcă și tatăl lui Sasha

Theo Rose, despre provocările care vin la pachet cu rolul de mămică. Iată cum se descurcă și tatăl lui Sasha
De când a devenit mămică, Theo Rose e trup și suflet alături de micuțul său. Nu s-a plâns niciodată, însă nici ușor nu este să fie și părinte și artistă.

Recent, Theo Rose le-a povestit fanilor că e epuizată și doar un filtru de înfrumusețare a reușit să-i șteargă cearcănele de pe față.

Pe de altă parte însă, Theo Rose e extrem de fericită că au început filmările la noul sezon „Vocea României”, unde e alături de bunul său prieten Horia Brenciu.  ,,Au început filmările (…). Am luat deja în echipa mea și a lui Horia voci de finală. Stați pe aici pentru ca o să vă arăt când o să începem repetițiile cu ei. Sunt în extaz! Toți sunt pe inima mea. (…)

Theo Rose, alături de prietenul Horia Brenciu

„Uitați-vă la mine în ce fel arăt. Și am un filtru acum”

M-au aranjat fetele după ceva timp în care n-am avut activitate și parca se vede și pe fața mea că mi-a priit pauza. Uitați-vă puțin în ce fel arăt. Și am un filtru acum. Am cearcănele până-n gură, mi-au ieșit și niște băieți pe față. Mi-am pus filtru să nu se mai vadă”, le-a dezvăluit Theo Rose urmăritorilor de pe Instagram.

„Tare asta cu bunicile”

Pe de altă parte însă, Theo are noroc de cel mai bun tătic pentru micuțul Sasha, care are grijă de el atunci când vedeta muncește. Bineînțeles, ajutat întotdeauna de bunicii care ar face orice pentru nepoțelul lor. „Sasha e cu tati acasă și vine în vizită pe la mine. Noroc că stăm aproape de platouri. Totul așa cum trebuie.  (…)

Cei mai importanți bărbați din viața lui Theo Rose

Tare asta cu bunicile, e mișto chestia. Dacă-mi zicea mama acum, ce un an, câteva luni: aș fi zis: ce-ai mă, ce să faci la mine, ai înnebunit? Dar n-ar fi zis ea, că nu suntem genul, tocmai. Acum, n-am îndrăznit s-o chem, că are și ea curte, casă, bărbat, muncă. Și a venit. Și când a venit, am zis: mamă…

„Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește”

Dar așa trebuie, câte două zile, că dup-aia obosesc și bunicile, trebuie să le dai pauză, că obosesc și ele și cred că se strică treaba. Două zile așa, două nopți să stea bunica cu el, că e odihnită, e fresh, e cutare… Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește. Pac, am găsit schema!”, a dezvăluit Theo Rose urmăritorilor, la începutul lunii iulie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre