Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, mărturisire șoc după ce a confirmat că e însărcinată

Theo Rose, mărturisire șoc după ce a confirmat că e însărcinată
Știrea momentului, că artista Theo Rose e însărcinată, continuă să fie în trending și toată lumea vrea să știe ce mai face proaspăta viitoare mămică.

După ce a încercat în zadar să țină secret o sarcină, tânără cântăreață a fost nevoită să recunoască public faptul că urmează să aibă un copil. Astfel că, după ce tatăl său a confirmat informația, vedeta a confirmat și ea. Între timp iubitul ei, regizorul Anghel Damian să ținut departe de orice comentariu pe această temă.

Theo Rose și Anghel Damians-au cunoscut la castingul serialului „Clanul”

Theo Rose și Anghel Damian au început o relație vara aceasta, în timp ce fiecare era implicat într-o poveste de iubire cu altcineva, și de lungă durată. Bărbatul era iubitul actriței Lia Bugnar, ceva mai în vârstă decât el. Asta, în timp ce cântăreața se iubea cu nepotul lui Nea Marin, de cinci ani.

 

Legătura lor pare să fi început în momentul castingului pentru serialul PRO TV „Clanul”. Asta dacă este să îi dăm crezare lui Codin Maticiuc. Care a declarat public faptul că imediat ce a văzut-o pe Theo Rose, regizorul serialului, Anghel Damian, a fost cucerit absolut de ea. Și nu contenea să o laude în fața actorilor și a prietenilor apropiați, referitor la frumusețea și talentul ei profesional. Apoi, la începutul lunii august, relația celor doi a devenit publică după ce au fost surprinși plimbându-se e de mână, în ipostaze tandre, de către pa parazzi.

Veste șoc: „Mi-au crescut…”

Theo Rose și-a anunțat părinții încă de la începutul lunii noiembrie că este însărcinată, iar acum vine să le povestească fanilor transformările prin care trece. Dezinvoltă cum o știți, cântăreața postat într-un story pe Instagram faptul că trece printr-o schimbare majoră în ceea ce privește corpul ei. Vedeta în vârstă de 25 de ani le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de felicitare și încurajare cu privire la sarcină. Iar în finalul mesajului a dezvăluit că se transformă. „Mulțumesc pentru mesaje. Și vreau să mai zic că mi-au crescut țâțele”, a transmis râzând talentata artistă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre