Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, mesaj emoționant după ce a ajuns cu bebelușul acasă

Theo Rose, mesaj emoționant după ce a ajuns cu bebelușul acasă
Cu doar trei zile în urmă, Theo Rose a adus pe lume un băiat frumos și sănătos, iar acum cei doi au ajuns fericiți acasă.

Cântăreața a postat un mesaj pe contul de socializare, care i-a făcut pe internauți să lăcrimeze.

Proaspăta mămică i-a mulțumit din suflet medicului care i-a supravegheat sarcina și alături de care a născut, menționând cum s-au încurajat una pe cealaltă. „Gata! Am plecat acasă fericită și cu cea mai frumoasă amintire de până acum. Am cerut să fac o poză cu doamna @dr.simonacoravu ca să mă mândresc cu o experiență frumoasă și relaxată.

Theo Rose, cea mai frumoasă mămică

„Succes doamna doctor, știu că sunteți numărul 1”

Atât în ceea ce privește sarcina, așa cum a fost ea, cu bune și rele, dar și în ceea ce privește nașterea. Aveam emoții amândouă. După anestezie m-am așezat pe spate și i-am spus: „Succes, doamna doctor! Știu ca sunteți nr. 1! Și pentru noi este. Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan”, a scris Theo Rose pe Instagram.

De ce a născut prin cezariană

La scurt timp după ce bebelușul a venit pe lume, Theo Rose a vorbit și despre problemele pe care le-a avut, povestind și de ce s-a decis să nască prin cezariană. „09:17 minute a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, în cele din urmă, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel. Am avut o liniște pe care nu mi-am imaginat că o să o am.

Bebe a venit pe lume prin cezariană

„E înalt, ca taică-su”

Eu, nouă luni de zile, m-am pregătit să nasc natural și, cu puțin timp înainte, au sesizat niște riscuri și a trebuit să luăm o hotărâre, ca să fie bine pentru copil… 3, 8 kilograme… mare, nici nu mi-a venit să cred… 54 de centimetri, e și înalt, ca taică-su….”, a povestit Theo Rose, în cadrul unei emisiuni televizate.

Prima noapte acasă cu bebelușul

Vedeta din Clanul a scris pe Instagram și despre cum a fost prima noapte acasă cu Sasha, ce sentimente și amintiri i-a provocat.

„Am o stare așa de zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă. Nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat! Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă, a fost o noapte foarte frumoasă, mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar, nu știu cum să vă explic. Eu treaba asta cu mamele… o iubesc mai mult pe mama parcă, nu știu… e ceva…

Eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal. Mă rog, vreau să îl dau lui Sasha când o să fie mare, mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa. L-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și nu am vrut să ratez, trebuie să-i povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre