Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose nu mai vrea să țină secret. Nu va uita ce i-a făcut Smiley. „Din start la mine s-a decuplat treaba”

Theo Rose nu mai vrea să țină secret. Nu va uita ce i-a făcut Smiley. „Din start la mine s-a decuplat treaba”
Theo Rose e una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de la noi, dar asta nu înseamnă că nu s-a lovit de probleme cu colegii de breaslă.

Pe scenă e tot timpul jovială și le demonstrează tuturor că e un munte de talent. Dar Theo Rose are multe strânse în suflet.

Theo Rose nu mai vrea să țină secret. Nu va uita niciodată ce i-a făcut Smiley. „Din start la mine s-a decuplat treaba”

Invitată în podcast-ul Aproximativ discuții cu Gojira, simpatico Theo Rose a povestit un episode în care a vrut să colaboreze cu casa de producții a lui Smiley, Hahaha Production. Vedeta suține că a rămas foarte dezamăgită după acel episod. „Mi s-a spus așa: Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic!, după ce eu fiersesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp.

N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine, măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot. După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea.

„Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: <<Te primim!>>”

Și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte. Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: „Te primim!”. Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi, cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică „Da, hai să lucrăm!”, dar exprimarea a fost „Te primim!” și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit”, a declarat cântăreața.

Din fericire, viața lui Theo Rose s-a schimbat în bine. Aceasta a acceptat recent să lanseze o piesă alături de un artist extrem de talentat, Emilian, care este reprezentat chiar de HaHaHa Production. Iar piesa e pe locul I în preferințele bucureștenilor.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre