Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose vorbește pentru prima dată despre rochia de mireasă. S-a decis și asupra culorii

Theo Rose vorbește pentru prima dată despre rochia de mireasă. S-a decis și asupra culorii
Theo Rose și Anghel Damian își trăiesc povestea. Simplă, frumoasă, liniștită. Iar nunta pare că se apropie. Simpatica artistă a dat pentru prima dată detalii despre rochia de mireasă.

Theo Rose recunoaște: are lângă ea omul pe care și l-a dorit toată viața. Dumnezeu i l-a scos în cale, îi este recunoscătoare și se gândește din ce în ce mai mult la nunta pe care o așteaptă toată România. Theo Rose a mărturisit că nu va sta să caute rochia de mireasă perfectă pentru nuntă.

Nu mai „există acest entuziasm”, pentru că având proiecte multe „sunt îmbrăcată tot timpul de stilista mea, machiată, aranjată”.  

Theo Rose: „Albă, că mă mărit și eu prima dată, ca oamenii”

„Așa că o rochie de mireasă probabil foarte simplă, care să nu mă deranjeze deloc și pe care să o pot da jos ușor, să o pot purta cu ușurință ziua”, a spus artista într-un interviu recent. Dar un lucru e stabilit: rochia va fi „albă, că mă mărit și eu prima dată, ca oamenii”. Theo Rose: Cât privește evenimentul în sine, Theo Rose spune că va fi în cerc restrâns, cu familia și prietenii și o petrecere pe cinste.

„E foarte frumos cum se împletesc lucrurile acum”

Anghel Damian și Theo Rose se pregătesc de nuntă

Dacă înainte de a deveni părinți, Theo Rose și Anghel Damian aveau o relație minunată, acum a devenit perfectă. Vedeta spune că totul „s-a transformat frumos, pentru că am mai echilibrat situația dintre noi.

A fost ceva cu totul nou pentru amândoi și atunci au fost lucruri pe care a trebuit să le învățăm împreună și a trebuit să facem echipă și să ne și împrietenim că noi mai mult eram îndrăgostiți decât prieteni așa, tovarăși.

Acum a apărut și asta și mi se pare foarte frumos!”. Pentru cântăreață modul în care funcționează relația cu iubitul său i se pare „minunat”, pentru că „putem să îi arătăm asta și copilului. O să aibă și el nevoie de niște repere în viață și mă bucur că am nimerit așa un om extraordinar”.

„Ne-am dus acasă la Izvoare, la țară și am stat acolo liniștiți și ne-am bucurat”

De ziua lor de naștere (8 august și 9 august) și-au dorit să plece într-o minivacanță. Dar cum Anghel avea filmări, iar locuri nu au găsit unde au căutat, cea mai bună variantă a fost să meargă „acasă, la Izvoare, la țară”. Au stat în liniște, s-au bucurat unul de celălalt și totul a fost perfect.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre