Simona Ionescu / Redactor Șef

Tina-Latina l-a făcut fericit pe Cristi Borcea

Tina-Latina l-a făcut fericit pe Cristi Borcea
Tinna Latina, pe numele ei adevărat Maria Cristina Călin, este nepoata lui Cristi Borcea, fostul finanțator de la Dinamo București. E cunoscută ca model și ca artistă. Anul trecut a lansat primul single, iar anul acesta a venit doar cu un remix, pentru că a fost ocupată cu altceva. Rezultatul l-a umplut de bucurie pe Borcea. Fata se pregătește să-l apere!

Tinna Latina nu a avut așa mult timp de muzică, pentru că a avut de învățat. Iar rezultatele se văd.  Nepoata lui Cristi Borcea a terminat Facultatea de Drept la Universitatea Româno-Americană din București și a susținut examenul de licență, obținând media 9,25. Specializarea aleasă de artistă a fost Drept Penal.

Cristi Borcea este în al nouălea cer, dar și prima sa nevastă, amândoi grăbindu-se să o felicite pe sexy-nepoțica. Mihaela Borcea îi este și nașă de botez tinerei, drept pentru care a încurajat-o pe finuța sa de la începutul dorinței sale de a face muzică. Aceasta a început să ia ore de canto la 15 ani. Succesul nu s-a lăsat așteptat.

Puștoaica însă s-a ținut serios și de învățătură. Ea a decis să studieze dreptul, iar la finalul celor trei ani de studiu a dovedit că a acumulat foarte bine cunoștințele. Inspirată de istoricul familiei unchiului, a ales Dreptul Penal. La licența pe care tocmai a susținut-o săptămâna aceasta a aflat, ieri, că a luat una dintre cele mai mari note acordate: 9,25. De fericire a postat rezultatul pe o rețea de socializare (foto).

Nepoata lui Cristi Borcea preferă cântecele în limba spaniolă. Ea s-a lansat internațional cu piesa „Tinna Latina”, o piesă motivațională pe ritmuri latino. Piesa a fost concepută în studio-ul celor de la Fly Project. Aceasta s-a viralizat în mai multe țări și a fost difuzată și pe canalul de muzică nr.1 din Turcia, „Netd Müzik”. Tot cu ajutorul Fly Records, artista a lansat și „Pasatiempo” în care vorbește despre o poveste de iubire.

Sursa foto: Facebook / Cristina Maria Călin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre