Simona Ionescu / Redactor Șef

Ținuta momentului. Așa s-a îmbrăcat Paris Hilton la petrecerea UTA dinaintea premiilor Oscar

Ținuta momentului. Așa s-a îmbrăcat Paris Hilton la petrecerea UTA dinaintea premiilor Oscar
Paris Hilton a fost la petrecerea UTA dinaintea decernării premiilor Oscar, ia ținuta sa i-a lăsat cu gura căscată pe toți.

Sâmbătă, în West Hollywood, a avut loc petrecerea UTA dinaintea decernării premiilor Oscar, de unde n-a lipsit nici Paris Hilton. Iată ce ținută a ales vedeta.

Paris Hilton, la petrecerea de dinaintea decernării premiilor Oscar

Paris a plecat de acasă cu stiloul la ea, pentru a semna autografe

Paris Hilton a ales o rochie roz strălucitoare, cu poșetă roz ce avea numele său inscripționat pe ea, pantofi roz cu tocuri roz închis și ochelari de soare mari, negri, cu brațe roz. Ea a fost flancată de gărzi de corp, toate îmbrăcate în negru, în timp ce părăsea petrecerea extrem de bucuroasă. Sursele spun că ar fi plecat de acasă cu un stilou pentru a putea să semneze autografe pentru fanii care i-au înconjurat staff-ul.

Paris Hilton, spectaculoasă la petrecerea de dinaintea premiilor UTA

Și-a arătat posteriorul la turneul Celebration Tour al Madonnei din California

Apariția ei la petrecere vine după ce Paris și-a arătat posteriorul la turneul Celebration Tour al Madonnei din California, joi seara. Atunci a purtat o fustă minusculă neagră, o bluză cu aspect de piele în aceeași nuanță și o pălărie cu sclipici. La același eveniment a fost prezentă și recenta câștigătoare a premiului Grammy, Kylie Minogue, care a purtat un tricou de fan al Madonnei și s-a alăturat reginei muzicii pop pe scenă. Kylie i-a întors o favoare, deoarece în 2000, Madonna a purtat un tricou negru cu numele lui Kylie pe el.

Paris Hilton, la concertul Madonnei

Soțul Madonnei și-ar fi abandonat copilul

Paris este căsătorită cu Carter Reum și îi au împreună pe fiul Phoenix, în vârstă de 13 luni, și pe fiica London, în vârstă de patru luni. Carter, în vârstă de 43 de ani, este antreprenor și are o avere de 40 de milioane de dolari. El a început să se întâlnească cu Paris, cu o avere de 400 de milioane de dolari în anul 2019. Sursele spun că bărbatul și-ar fi abandonat fiica de 11 ani, pe nume Evie, pe care o are cu fosta actriță Laura Bellizzi, încă de la naștere.

Sursă foto: Daily mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre