Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise, cascadorie spectaculoasă. Actorul a plecat cu steagul Jocurilor Olimpice spre Los Angeles!

Tom Cruise, cascadorie spectaculoasă. Actorul a plecat cu steagul Jocurilor Olimpice spre Los Angeles!
Cel mai așteptat moment al Jocurilor Olimpice de la Paris s-a încheiat. Aseară, Tom Cruise a coborât pe o funie din vârful State de France și a aterizat pe terenul stadionului. Actorul a trecut printr-o mare de oameni care l-au îmbrățișat, l-au sărutat și au făcut-l selfie-uri cu vedeta, apoi Cruise a luat steagul Jocurilor Olimpice.

Tom Cruise a apărut imediat după ce HER a interpretat cu patimă imnul național al Americii. Starul a coborât pe o funie, apoi a luat steagul olimpic de la primarul Bass și GOAT Biles.

Drapelul Jocurilor Olimpice a ajuns în America

Ulterior, starul a urcat rapid pe motocicletă și a ieșind de pe stadion, în timp ce mulțimea de pe stadionul de 80 000 de locuri a vibrat. Drapelul a ajuns în final în Los Angeles și toată lumea e convinsă că peste patru ani, în America, va fi un show incendiar. În 2028 va fi a 34-a ediție a Jocurilor Olimpice.

Filmarea a fost folosită pentru a crea o secvență pentru trecerea de la Paris 2024 la Los Angeles 2028

În seara târzie a zilei de joi, 25 aprilie 2024, mai mulți parizieni au împărtășit imagini cu starul american, în plină filmare pe străzile Parisului, cocoțat pe o motocicletă în plină viteză! Dar s-a dovedit că nu era vorba de filmările pentru „Misiune Imposibilă”, potrivit RMC Sport.

El a fost văzut în mai multe locuri, lângă stația de metrou Saint-Georges, lângă podul Bir-Hakeim și pe Avenue Carnot, la doar câțiva metri deArcul de Triumf. Puteți vedea filmarea vedea aici.

Filmarea a fost folosită pentru a crea o secvență pentru trecerea de la Paris 2024 la Los Angeles 2028. Steagul alb de pe spatele motocicletei sale a fost folosit pentru incrustații post-producție. Și aceasta nu este o premieră pentru Tom Cruise, deoarece el a mai participat la eveniment, purtând flacăra în 2004.

Scena se încheie cu spectacole în Los Angeles ale Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish, Snoop Dogg și Dre

Tom Cruise a luat steagul JO de la Paris și l-a dus la Los Angeles

Înregistrarea video îl arată apoi pe Cruise, în plin stil „Misiune imposibilă”, urcând într-un avion și menționând că este pe drum.

Videoclipul îl arată pe Cruise făcând o serie de mișcări de acțiune. Mai mulți sportivi poartă apoi steagul de la Cruise, în timp ce scena se încheie cu spectacole în Los Angeles ale Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish, Snoop Dogg și Dre.

„Los Angeles va încerca să egaleze Parisul în „autenticitate și execuție”

„Au făcut o treabă spectaculoasă. Experiența în locații, despre care este vorba pentru sportivi și fani, este de clasă mondială”, a declarat CEO-ul Los Angeles 2028, Casey Wasserman, pentru Reuters. Acesta a spus că Los Angeles nu va încerca să egaleze Parisul în stil și substanță, ci în „autenticitate și execuție”, un punct de vedere împărtășit de președintele CIO, Thomas Bach.

„Avem Hollywood-ul, așa că mă aștept la o mulțime de oportunități magice”

„Dacă LA ar dori să copieze Turnul Eiffel, ar fi o rețetă pentru dezastru. Fiecare Joc Olimpic trebuie să fie autentic, trebuie să fie creativ, trebuie să arate cultura țării gazdă”, susține Bach.

Primarul din Los Angeles, Karen Bass, a recunoscut că Parisul a ridicat ștacheta la un nivel înalt și că problemele din Los Angeles legate de lipsa locuințelor vor fi o provocare de depășit. Dar Orașul Îngerilor are un atu de clasă mondială pe care nimeni altcineva nu îl poate revendica: „Avem Hollywood-ul, așa că mă aștept la o mulțime de oportunități magice”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre