Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise și-a cunoscut iubita rusoaică la un ceai. Cât de bogată este noua parteneră a celebrului actor

Tom Cruise și-a cunoscut iubita rusoaică la un ceai. Cât de bogată este noua parteneră a celebrului actor
Noua dragoste a actorului trecut de 60 de ani avansează pe repede înainte. În timp ce frumoasa care îi ține companie are cam jumătate din vârsta lui, se pare că povestea avansează rapid. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, la un ceai de duminică.

Tom Cruise și noua sa iubită, Elsina Khayrova, au apărut pentru prima dată în public împreună la începutul lunii decembrie, anul trecut, la o petrecere în Piața Grosvenor, unde „au petrecut cea mai mare parte a nopții dansând”, unul cu celălalt, după cum au relatat surse presei. Acum devine clar pentru toată lumea că nu e o poveste trecătoare, ci una cât se poate de serioasă.

Ca dovadă, actorul de 61 de ani a făcut pasul cel mare. Starul de la Hollywood are trei copii. El i-a adoptat pe Isabella și pe fiul Connor în 1992 și 1995, împreună cu fosta sa soție, Nicole Kidman. De asemenea, are și o fiică naturală, Suri, în vârstă de 17 ani, cu cealaltă fostă soție, Katie Holmes.

Fosta soție a unui oligarh rus

Noua iubită a lui Tom Cruise, Elsina Khayrova, are 36 de ani. Despre ea presa scrie că ar fi fiica unui politician aliat cu Vladimir Putin. A mai fost căsătorită, până acum trei ani, cu un oligarh rus comerciant de diamante, Dimitry Tsvetkov. Ei au împreună un fiu și o fiică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Cuplul a divorțat în 2021. Despărțirea lor  a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale, în  timp ce milioane de dolari erau în dispută, inclusiv un conac în Surrey, Anglia, cinci apartamente din Londra, un Bentley și un Ferrari, bijuterii Cartier și opere de artă de Pierre-Auguste Renoir și Marc Chagall.

Tsvetkov a declarat pentru Daily Mail că divorțul l-a costat 188 de milioane de dolari și că a plătit 12 milioane de dolari pe haine și 2,5 milioane de dolari pentru genți de mână în timpul căsniciei de 11 ani a cuplului.

Tom Cruise a făcut marele pas cu noua iubită

Acum se pare că lucrurile au devenit foarte serioase între Tom Cruise și rusoaica Elsina Khayrova. Așa de serioase, încât actorul i-a cunoscut copiii, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Page Six.

Elsina Khayrova i-a prezentat copiii lui Tom Cruise. Ea a fost căsătorită cu un oligarh rus (Sursa foto: Instagram)

Starul din Mission: Impossible a întâlnit-o pe milionara divorțată Elsina Khayrova când un prieten a adus-o la una dintre petrecerile sale exclusiviste de ceai de duminică, organizate în  penthouse-ul său Hyde Park, Londra. Adevărul este că Tom Cruise se simte „mai confortabil” la Londra decât la Los Angeles, spun sursele. Ca atare s-a stabilit acolo și găzduiește aceste adunări săptămânale după-amiaza pentru invitați de elită.

„Are majordomi și prăjituri de casă și totul este foarte britanic”, a spus sursa publicației. Pentru această serie de evenimente săptămânale, Tom Cruise a angajat personal și un DJ, iar oaspeții semnează acorduri de confidențialitate. El s-a mutat la Londra după ce și-a cumpărat un penthouse luxos în Hyde Park, în anul 2022.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre