Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise și fiica sa, în război. Suri Cruise ar putea face dezvăluiri foarte sensibile

Tom Cruise și fiica sa, în război. Suri Cruise ar putea face dezvăluiri foarte sensibile
Tom Cruise și fiica sa nu își vorbesc de ani întregi, iar motivul pare să fie unul cât se poate de absurd. Suri Cruise însă ar putea face dezvăluiri șocante cât de curând, iar toată lumea este cu ochii pe tânăra de aproape 18 ani.

Suri Cruise s-a născut pe 18 Aprilie 2006 și este rodul iubirii dintre Tom Cruise și actrița Katie Holmes. La momentul respectiv, întreaga planetă a așteptat nerăbdătoare aproximativ 5 luni până ca mica Suri să-și facă debutul oficial public pe coperta Vanity Fair, în brațele părinților săi celebri. 

Acum, la aproape 18 ani distanță, Tom Cruise și fiica sa, Suri, nu își vorbesc dintr-un motiv absurd. Iar cum Suri Cruise se pregătește să facă 18 ani pe 18 Aprilie, aceasta ar putea să facă dezvăluiri șocante despre relația cu actorul, dar și despre Biserica Scientologică, al cărei adept este Cruise. 

Suri Cruise, protejată de ochii publicului încă de mică. Și de Tom Cruise 

Cu toate că debutul vieții ei a avut loc sub lumina reflectoarelor, după divorțul dintre Tom Cruise și Katie Holmes din 2013, Suri a fost complet protejată de ochii publicului, dar și de tatăl ei. Suri avea doar șase ani când Cruise, care se afla la filmările „Oblivion”, a primit actele de divorț de la Katie, redactate chiar de către tatăl acesteia, avocat. 

Suri Holmes și-a făcut debutul pe coperta Vanity Fair la 5 luni după naștere
Sursa foto: PageSix

Conform surselor, ultima oară când Tom Cruise și-a văzut fiica ar fi fost în 2012. Cât despre motivul rupturii cuplului, chiar actorul a recunoscut că Holmes a dorit divorțul pentru a se proteja pe ea, cât și pe Suri, de Biserica Scientologică. 

Discreție pe bani mulți

Deși conform Page Six, Tom Cruise nu și-ar mai fi văzut fiica din 2012, acesta a cotizat la creșterea ei și o va face până pe 18 Aprilie 2024, când Suri va împlini 18 ani, vârstă la care este oficial considerată adult.  

Tom Cruise nu ar mai fi văzut-o pe Suri din 2012
Sursa foto: PageSix

Mai exact, în urma divorțului care s-a finalizat în doar două săptămâni, s-a stabilit că Suri urma să primească 400 de mii de dolari lunar până la 18 ani, toate cheltuielile școlare, medicale și extrașcolare decontate. În plus, s-a stabilit atunci că Tom Cruise avea să creeze un cont de economii pentru fiica sa, pe care Suri nu îl putea accesa până când va împlini 30 de ani. 

Katie Holmes nu are voie să vorbească despre relația cu Tom Cruise 

Conform unui acord de confidențialitate semnat de către Katie Holmes în schimbul înțelegerii de divorț, aceasta nu are voie să vorbească despre relația ei cu Tom Cruise, dar nici despre Biserica Scientologică și secretele acesteia pe care le-a aflat în timp ce era cu star-ul din „Misiune Imposibilă”. 

Se pare că acest lucru i-a convenit atât lui Katie, cât și lui Tom Cruise. Și tot Biserica Scientologică și secretele sale ar fi motivul absurd pentru care actorul este înstrăinat de fiica sa. 

Katie Holmes a crescut-o singură pe Suri

Oricum ar fi, Suri a crescut ca și persoană privată: „Katie a protejat-o pe Suri. Este o mamă devotată. Aceasta fată este un cetățean privat. Nu și-a trăit viața în public”, a mărturisit o sursă din industrie pentru publicația citată. 

Biserica Scientologică îi marginalizează pe cei ce o părăsesc 

Conform regulilor scientologice, cei care aleg să părăsească Biserica nu au voie să fie contactați de cei care au rămas. Se creează astfel o distanță chiar și între părinți și copii, ceea ce este regretabil, dar și absurd. 

Cu toate că Suri pare să facă parte din această regulă, o sursă din cadrul Bisericii a contrazis teoria. Iar asta pentru că Tom Cruise este vedetă, astfel că poate încălca regulile. Și totuși, nu a făcut-o până în acest moment. 

Suri ar putea face dezvăluiri la 18 ani 

Cu toate că Katie Holmes nu are voie să vorbească, Suri ar putea să facă acest lucru. Katie nu a făcut parte niciodată din religia și Biserica Scientologică, plus că nu a semnat vreodată un acord de confidențialitate, căci era prea mică. 

Suri Cruise ar putea face dezvăluiri șocante în momentul în care împlinește 18 ani.
Sursa foto: PageSIx

„Suri nu e în Scientologie și nu va fi niciodată. Merită dragoste și simpatie”, a spus un fost purtător de cuvânt al Bisericii. În același timp, jurnalistul Tony Ortega, care a scris vreme de decenii despre această credință, a declarat: „Suri ar fi fost prea tânără să semneze un act de confidențialitate, dar acum e liberă să vorbească dacă își dorește. Va fi foarte interesant dacă va avea ceva de spus. “

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre