Simona Ionescu / Redactor Șef

Tonciu și-a luat Merțan de pe Temu? Un specialist i-a demonstrat că mașina ei e o copie. Video

Tonciu și-a luat Merțan de pe Temu? Un specialist i-a demonstrat că mașina ei e o copie. Video
Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Tonciu s-a lăudat pe contul de socializare, cu cea mai nouă achiziție: o mașină. Și nu orice fel de mașină, ci un G900 Rocket Edition, spune bruneta. Un specialist în tuning însă spune că „racheta” nu este originală.

Potrivit informațiilor oferite de automarket.ro din 2021, „noul Brabus 900 Rocket Edition, va fi replicat în doar 25 de exemplare”. Prețul de pornire este de 480.059 euro. Să fie oare Andreea Tonciu atât de bogată? Un specialist în tuning spune că mașina divei este doar o copie.

„Îmi este teamă că cei care ți-au vândut mașina, te-au mințit!”

„Fiecare detaliu contează atunci când vrei să fii unic”, a fost mesajul Andreei Tonciu la un video postat cu câteva zile în urmă, în care le-a arătat tuturor bijuteria pe patru roți. Un designer auto cu experiență de zece ani în industria de tuning a luat la puricat mașina vedetei, iar vestea n-a fost deloc bună.

„Îmi este teamă că cei care ți-au vândut mașina, te-au mințit. Proiectul nu este un G900 Rocket Edition Brabus. Sunt câteva detalii pe care le vom explica și care ne face să credem că proiectul tău este o replică”, a spus specialistul în tuning.

Detalii care arată că mașina este un fake

@designhaus.ro

Stati tunati! Dar stati tunati corect! #brabus #g900rocketedition #brabusrocket #tuning #romania #g900 #g900rocket

♬ original sound – designhaus.ro

Primul detaliu care i-a atras atenția specialistului este că pe „varianta originală textul Rocket este scris cu marginea roșie, la fel ca textul 900, iar textul Edition este o idee mai gros”.

O a două problemă este acea „aripă” despre care spunea Andreea Tonciu că „ajută să-mi iau zborul”, care nu are nici o legătură cu originalul. Pe de altă parte, specialistul afirmă că „cei care produc replicile nu au făcut decât capacul de carbon care vine pe aripă, nu aripa cu totul. Iar detaliile din carbon mă fac să-mi pun niște întrebări”.

Diferențe sunt și la jante. „În varianta originală acestea vin doar pe 24 de inci, aici nefiind cazul”, susține designerul în tuning.

Probleme sunt și la interior

Nici interiorul nu are vreo legătură cu originalul. „Linia cusăturii de la piele este cel puțin mediocră, iar tăietura pe mijloc nu există la Rocket”, susține specialistul. Și nici emblema metalică nu e așezată corect, „ea trebuind să fie un pic mai jos”.

Asta nu e tot… Specialistul o sfătuiește pe Andreea Tonciu să poarte urgent o discuție cu cei care i-au vândut mașina, „pentru că am o impresie că nu este nici măcar 63 AMG”.

Cei care îl urmăresc pe specialist pe rețelele sociale s-au runcat imediat în glume și ironii. Așa au ajuns internauții să cadă de acord că cel mai probabil „Andreea și-a cumpărat Merțanul de pe Temu”, celebrul site de produse chinezești care imită branduri mari!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri