Simona Ionescu / Redactor Șef

Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, se joacă cu legea. Ce a încercat să facă

Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, se joacă cu legea. Ce a încercat să facă
Cu doar un an în urmă, Toto Dumitrescu a făcut greșeala vieții lui: a fost prins drogat la volan. Acum va trage consecințele.

În 2020, la începutul lunii septembrie, Toto Dumitrescu s-a crezut mai presus de lege. Din păcate, viața i-a demonstrat contrariul.

Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, se joacă cu legea. Ce a încercat să facă

După ce a fost prins anul trecut drogat la volan, Toto Dumitrescu, fiul cel mic al marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, s-a ales cu dosar penal. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

A consumat cocaină și cannabis

După ce polițiștii l-au testat cu aparatul DRUG TEST, au descoperit că Toto consumase cocaină și cannabis. Acesta a încercat însă să scape și a vrut să-i convingă pe oamenii legii că aparatul a dat eroare. În plus, ca să fie și mai convingător, Toto a spus că va achita contravaloarea reactivilor, astfel încât rezultatul să fie cât mai repede gata.

Din nefericire pentru el, tânărul nu a făcut nimic din ceea e a spus. Drept urmare, rezultatul analizelor a ajuns la Brigada de Poliție Rutieră, apoi pe masa procurorilor. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată, în stare de libertate.

Ce artificiu a încercat să facă avocatul

Când și-a dat seama cât de gravă e situația, Toto a încercat să scape de probleme. Dar oamenii legii s-au prins și cererea sa a fost respinsă. Ce s-a întâmplat? Avocatul său a vorbit despre o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către procurori. Magistrații, după cum se vede, nu au fost deloc impresionați.

Excepțional în rolul din serialul Adela

La capitolul carieră, Toto Dumitrescu a prins lozul cel mare. Acesta a arătat cât de talentat este ca actor și cântăreț în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. De aceea a și fost cooptat în echipa serialului Adela, unde joacă un rol pe care-l stăpânește foarte bine. El este Floppy, un adolescent care a crescut la o casă de copii. Toto a declarat cu ceva timp în urmă că a vizitat copiii orfani tocmai pentru a înțelege exact prin ce trece personajul său.

„Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu. Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat ‘orfanul’ din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (…).

În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură”, a spus tânărul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre