Simona Ionescu / Redactor Șef

Trecutul îl bântuie pe Mihai Trăistariu. Artistul a dezvăluit marele său secret

Trecutul îl bântuie pe Mihai Trăistariu. Artistul a dezvăluit marele său secret
Mihai Trăistariu rămâne în topul industriei muzicale românești, dar există lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum despre cântăreț.

Într-o declarație pentru Impact, Mihai Trăistariu a povestit despre viciul care ar fi putut să-l coste multe în viață, jocurile de noroc. După ce a câștigat locul patru la Eurovision și banii au început să curgă, artistul a început să joace jocuri de noroc. Norocul a fost însă că s-a oprit la timp, dar a pierdut o mică avere.

Acesta e motivul pentru care artistul e atât de atent la bani și știe cum să-și drămuiască averea. Din nefericire, jocurile de noroc l-au îngenuncheat pe fratele său, Vasile, care a ajuns să facă și credite la bănci.

“A împrumutat bani de la bancă și a jucat 100 de milioane de lei vechi”

„Am câștigat doar o dată, cam 400 de lei, am jucat de vreo zece ori toată viața. Dar nu-s adeptul să joc, prefer să muncesc, să-mi număr banii, să-mi plătesc taxele la ANAF și să dorm liniștit. Frati-miu, pictorul, care are o doagă lipsă și el, ca mine, și ca orice artist, a împrumutat bani de la bancă.

Și a jucat 100 de milioane de lei vechi, credea că dacă pierde de câteva ori, până la urmă va și câștiga. Normal că i-a pierdut pe toți și că a rămas și cu ratele la bancă, deci, în loc să câștige, a mai pierdut, a înapoiat mai mulți”, a declarat solistul.

“Pandemia mi-a făcut un bine, m-a izbit cu capul de pereți”

În perioada pandemiei, Mihai a fost extrem de stresat din cauza banilor dar, spune artistul, a învățat un lucru foarte important: cum să-și gestioneze cât mai bine banii. „În pandemie m-am schimbat, în primul an fost terorizat de ideea că nu mai pot face bani din muzică, am devenit mai afacerist, m-am ocupat de școala de muzică.

Dar am și închiriat și garsonierele de la mare. Deci, am încă două surse de venit, din care îmi asigur traiul. Pandemia mi-a făcut un bine, m-a izbit cu capul de pereți. Acum produc lunar bani și nu mai duc grija lor niciodată.

“Fiecare cu fricile lui, eu n-am avut frici, nu m-am vaccinat, mă bucur că am rezistat eroic”

Pandemia a schimbat lumea, unii au devenit mai supuși, un pic mai sclavi, dar eu am fost vehement împotriva restricțiilor, postam în fiecare zi, mi-au închis pagina de Facebook cu 200.000 de fani. Mai văd și acum oameni cu mască pe stradă, speriați, dar și prezentatori tv.

Nu trebuie însă să judecăm. Acolo poate că a fost o dramă, poate că cineva drag a murit sau cine știe ce s-a întâmplat grav. Fiecare cu fricile lui, eu n-am avut frici, nu m-am vaccinat, mă bucur că am rezistat eroic.”, a mai spus cântărețul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre