Simona Ionescu / Redactor Șef

Trump s-a luat de Rihanna și a făcut-o praf. Apariția artistei, aspru criticată!

Trump s-a luat de Rihanna și a făcut-o praf. Apariția artistei, aspru criticată!
Rihanna și-a făcut apariția la pauza Super Bowl 57, iar fanii au fost în extaz. Nu aceeași părere a avut-o și fostul președinte Donald Trump, ale cărui cuvinte au fost dure.

Fostul președinte Donald Trump nu a fost deloc încântat de apariția frumoasei Rihanna, care a apărut însărcinată cu al doilea bebeluș.

Rihanna a făcut un super show la Super Bowl 57, dar Donald Trump a afirmat că a avut cel mai slab concert. De altfel, se știe că între cei doi există un război mai vechi. ”Epic Fail: Rihanna a oferit, fără niciun dubiu, cel mai slab show din pauza Super Bowl din istorie.

”F..k Trump”

Asta după ce a insultat jumătate din populația Statelor Unite, care se află oricum în declin, cu limbajul ei nebun și jignitor. Ce să mai zic despre stilistul ei”, a scris Trump pe Truth Social. The Independent susține că atunci când a pomenit de limbajul jignitor, Trump a vorbit despre o poză din 2020, când Rihanna a apărut în fața unei ”opere de artă” pe care lăsa să înțeleagă că ar fi scris ”F..k Trump”.

După ce a fost fotografiată debutând în New York City, o sursă a declarat pentru Revista People că Rihanna este „încântată să fie mamă” și „nu ar putea fi mai fericită”.

Rihanna are un băiețel de nouă luni

Rihanna, care a purtat un costum roșu, mulat, ce i-a scos în evidență burtica,  i-a impresionat pe cei prezenți cu spectacolul fantastic, apoi The Hollywood Reporter a anunţat că aceasta așteaptă din nou un copil. Rihanna şi rapperul A$AP Rocky mai au un băieţel de 9 luni.

Într-un interviu acordat cu o săptămână înainte de spectacol,  artista a fost întrebată dacă va mai aduce pe cineva pe scenă. „Mă gândesc să aduc pe cineva. Nu sunt sigură, vom vedea”, a mărturisit artista, care e posibil să fi făcut referire la bebelușul ce va veni pe lume. Anul trecut, o sursă a declarat pentru revista People că Rihanna este „încântată să fie mamă” și „nu ar putea fi mai fericită”. „Tot ceea ce face Rihanna, face în felul ei, iar a avea un copil nu este diferit”.

Îmbrăcămintea Rihannei, comparată cu ținuta „satanistă” a lui Sam Smith de la Grammy

Sam Smith a susținut un show grotesc, spun mulți, la premiile Grammy unde a urcat pe scenă îmbrăcat în latex roșu și a purtat pe cap coarne de diavol. Fanii susțin că showul Rihannei s-a asemănat, pe alocuri, cu show-ul lui Smith: latex roșu și multă simbolistică.

Concret, show-ul Rihannei a fost presărat de triunghiuri – de la forma „scenei”, la semnele pe care le-a făcut cu mâinile în timpul cântării.

Triunghiul este asociat cu organizația secretă Illuminati, sunt de părere internauții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre