Simona Ionescu / Redactor Șef

Tudor Gheorghe primește sfaturi de la gospodine. Ce ritual are pentru a-și menține sănătatea și vitalitatea

Tudor Gheorghe primește sfaturi de la gospodine. Ce ritual are pentru a-și menține sănătatea și vitalitatea
La începutul lunii august, Tudor Gheorghe va împlini o frumoasă vârstă și pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

E unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, dar niciodată nu s-a considerat o vedetă, ci doar un om serios.

Tudor Gheorghe primește sfaturi de la gospodine. Ce ritual are pentru a-și menține sănătatea și vitalitatea

Într-un interviu pentru Impact, Tudor Gheorghe a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă. Rețeta e foarte simplă: nămolul de la Techirghiol, dar și multă muncă. Așa își păstrează condiția fizică și ține orice afecțiune departe.

„Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol”

„Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt. De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea.

Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol. (…) Un actor care se respectă, își respectă nu doar meseria, ci și condiția fizică personală. Trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru un spectacol serios. Eu mă consider un om serios, nu o vedetă.

Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa! Nu mă pot fâțâi cîteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei”, a declarat Tudor Gheorghe.

Vara, Tudor Gheorghe nu face spectacole

Un alt lucru de la care nu se abate este faptul că vara nu organizează celebrele sale recitaluri, pentru că în această parte a anului e conștient că oamenii au nevoie de altceva. „Vara, omul și mintea lui nu au timp de spectacole. De un anume fel de spectacole, ca să fim mai bine înțeleși!

Lumea se odihnește! Or, eu am nevoie în spectacolele mele de oameni care gândesc! Și atunci, le amân. Pe de altă parte, am urmărit seria de spectacole de pe Litoral din această vară. Aceleași povești răsuflate de ani buni! Niște șușanele!”, a mai spus artistul.

Îi place să meargă cu metroul

Când ajunge în București, Tudor Gheorghe mărturisește că îi place să meargă cu metroul. În plus, adoră să colinde piețele și să dea și să primească sfaturi de la gospodine. „Vorbesc cu fanii mei despre multe lucruri. Și asta face parte din mine. Lumea care mă recunoaște și intră în vorbă cu mine știe la ce să se aștepte, așa cum și eu am așteptările mele.

Nu am aere de vedete și nu cred că am avut vreodată. Ceea ce pretend e un minim respect, impus ambelor părți. Nici în București, când ajung, nu mi-e rușine să nu merg cu metroul. Mai mult, îmi place să colind câteva piețe, am și câteva preferate, să mă întâlnesc cu o serie de gospodine din piețe și să discutăm despre una sau alta! Așa sunt eu construit!”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre