Simona Ionescu / Redactor Șef

Uleiuri remarcabile pentru un bronz de calitate

Uleiuri remarcabile pentru un bronz de calitate
Visul oricărei femei în anotimpul cald este să aibă un bronz perfect. Câteva uleiuri naturale pot face adevărate minuni.

Visul cel mai mare este ca vara asta să aveți cel mai frumos bronz? Aveți la îndemână câteva uleiuri care vă sunt de un real ajutor.

Uleiuri remarcabile pentru un bronz de calitate

Specialiștii susțin că doamnele și domnișoarele care vor să nu aibă niciodată probleme cu pielea, trebuie să aplice înainte de a pleca la mare ulei de argan. Acesta se va utiliza doar după duș și țin pielea departe de îmbătrânire. În plus, vor avea și bronzul pe care și-l doresc.

Aplicați ulei de morcov înainte de plajă

Deosebit în îngrijirea epidermei este și uleiul de morcov care, aplicat înainte de plajă, este exact soluția ideală pentru un bronz sănătos. Mai mult decât atât, pielea va străluci și veți fi invidiate. De asemenea, vă veți face remarcate și dacă vei folosi uleiul de cocos, vă este de mare ajutor și dacă aveți pielea roșie după soare.

Uleiul din spice de grâu hidratează pielea

Pe de altă parte, la fel de eficace este și uleiul din spice de grâu, al cărui rol este, de asemenea, să prevină îmbătrânirea prematură a pielii. Acest tip de ulei reușește să dea elasticitate pielii și să o hidrateze corespunzător. În plus, este pentru toate buzunarele și mult mai vâscos comparativ cu alte tipuri de uleiuri.

Uleiul de susan poate fi aplicat și pe păr

Nu uitați nici de uleiul de susan, care are SPF 5 și poate fi aplicat nu doar pe piele, ci și pe păr. Persoanelor care au pielea închisă la culoare le este de folos uleiul de shea ce poate fi folosit și după ce ați venit de la plajă. Nu în ultimul rând, uleiul de orez este excelent, pentru că are efect antioxidant, antiîmbătrânire, calmant și regenerator cutanat.

Acesta este recomandat și pentru bebeluși. Pentru eficiență maximă, ar fi bine să folosiți aceste uleiuri concomitent cu produsele special create pentru protectia impotriva razelor UV.

Sursă foto: ca tine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre