Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima extravaganță a cântăreței Corina Bud merită văzută. Nu se uită la bani când vrea să se răsfețe

Ultima extravaganță a cântăreței Corina Bud merită văzută. Nu se uită la bani când vrea să se răsfețe
În ultima perioadă, nu s-au mai auzit lucruri despre nonconformista cântăreață Corina Bud. Dar artista face ce face și ne surprinde din nou.

Lipsită total de inhibiții, Corina Bud a ieșit din nou în evidență. Ce a mai făcut de data asta?

Ultima extravaganță a cântăreței Corina Bud. Nu se uită la bani când vrea să se răsfețe

A fost căsătorită cu Nelu Bud, un afacerist prosper, iar acum se pare că iubește din nou. Cei doi au fost împreună 20 de ani, dar și-au spus adio în 2016. Din iubirea lor a venit pe lume Robin, iar ambii părinți sunt implicați în educarea lor, pentru că au rămas amici. Chiar și așa, în 2017, artista a declarat că nu a făcut nuntă și nu a fost niciodată mireasă.

„N-am făcut niciodată o nuntă și nici n-am fost mireasă…Nu e prioritatea mea și nici visul meu. Cred că e foarte important să găsești omul cu care să rezonezi, să ai chimie. Iubirea este cea mai importantă. Nu cred că un act leagă mai mult un cuplu”, a declarat Corina Bud pentru Antena Stars.

Vacanță cu noul iubit?

Ce face Corina în ultima perioadă? Am aflat că se distrează de minune. Cu ceva timp în urmă aceasta a postat pe rețelele de socializare că este în Italia și i-a scăpat un detaliu extrem de important. Corina nu a plecat singură, ci însoțită de un domn. Să se fi îndrăgostit oare cântăreața? După o perioadă, aceeași Corina a spus că a plecat într-o altă vacanță, în Positano, o comună situată în regiunea Campania, din Italia.

De data asta, blonda a apărut pe plajă, într-un șezlong, iar lângă picioarele ei superbe se aflau și cele ale unui bărbat. Să vrea să-și ascundă oare relația?

Recent, pe contul ei de socializare a apărut un filmuleț în care Corina aștepta să i se servească o friptură în foiță de aur. Cântăreața a fost în Ibiza și și-a făcut toate poftele. Cât privește muzica ei, deși a fost întrebată de mulți prieteni din online ce are de gând să facă, artista nu a dat nici un răspuns.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre