Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima fotografie cu Sinead O’Connor înainte să moară. „Parcă și-a luat rămas bun de la lume”

Ultima fotografie cu Sinead O’Connor înainte să moară. „Parcă și-a luat rămas bun de la lume”
Sinead O'Connor nu s-a putut opri din zâmbit în timp ce accepta un premiu. Sunt ultimele imagini înainte ca celebra cântăreață Sinead O'Connor să plece la ceruri.

A fost extrem de fericită să vadă că lumea nu a uitat-o și nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că aceasta va pleca pe drumul fără întoarcere la doar 56 de ani…

Vedeta a primit premiul Classic Irish Album

În fotografiile din luna martie, Sinead a fost văzută la RTÉ Choice Music Prize din Dublin, unde a sărbătorit alături de fanii și prietenii ei în timp ce a luat premiul Classic Irish Album. Ea a fost văzută într-o ipostază rară: zâmbind și salutând mulțimea în timp ce accepta distincția. Artista se schimbase total după moartea fiului său cel mare, care s-a sinucis. Nu mai zâmbea și evita aparițiile în public.

„Privind imaginea, expresia chipului său face cât o mie de cuvinte. Parcă și-a luat rămas bun de la lume. Suferința ei s-a încheiat, acum e alături de fiul său, probabil”, a scris un fan pe rețelele sociale.

Sinead, ultima fotografie…

„Respect pentru Sinead… Ea a reprezentat ceva… Spre deosebire de majoritatea oamenilor”

După ce familia a dat trista veste despre moartea vedetei, prieteni artiști au trimis mesaje de condoleanțe. Tanaiste Micheal Martin a descris-o pe regretata cântăreață ca fiind una dintre cele mai mari icoane muzicale ale Irlandei. „Devastat să aud de moartea lui Sinead O’Connor. Una dintre cele mai mari icoane muzicale ale noastre și o persoană profund iubită de poporul irlandez și nu numai.

Inimile noastre sunt alături de copiii ei, de familia ei, de prieteni și de toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o”, a spus acesta pe Twitter. Rapperul și actorul american Ice T i-a adus, de asemenea, un omagiu lui Sinead O’Connor, într-o postare pe Twitter. „Respect pentru Sinead…  Ea a reprezentat ceva… Spre deosebire de majoritatea oamenilor…. Odihnește-te în pace”, au cuvintele acestuia.

Dumnezeu s-o odihească în pace!

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinéad”

Cântăreața care a devenit celebră în urma piesei „Nothing Compares 2 U” a murit în mod tragic la vârsta de 56 de ani, iar familia ei a confirmat vestea printr-o declarație sfâșietoare. Într-un mesaj transmis presei și fanilor, familia ei a adus un omagiu „iubitei” Sinead. ”Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinéad. Familia și prietenii ei sunt devastați și au solicitat intimitate în aceste momente foarte dificile”, a fost mesajul sfâșietor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre