Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima întâlnire dintre Cher și Tina Turner. Ce cadou i-a făcut regina rock&roll

Ultima întâlnire dintre Cher și Tina Turner. Ce cadou i-a făcut regina rock&roll
Cele două cântărețe s-au întâlnit la casa Tinei Turner din Elveția cu puțin timp înainte ca regina rock&roll-ului să treacă la cele veșnice.

Cher și Tina Turner au fost prietene o viață la bine și la greu. Cher a văzut-o cu puțin timp înainte de moarte și spune că, în ciuda bolii grave „era foarte fericită”.

„Nu pot petrece mult timp”

„Am început să merg să o vizitez pentru că m-am gândit: Trebuie să dedic acest timp prieteniei noastre, pentru ca ea să știe că nu am uitat-o. Tina a spus la început: „Nu pot petrece prea mult timp”. Apoi, cinci ore mai târziu, râdeam ca nebunele… Ea se simțea bine în ciuda faptului că era foarte bolnavă și nu voia ca oamenii să știe despre asta”, a mărturisit Cher.

Cher și Tina Turner, prietene de o viață

Cunoscută drept regina rock&roll- ului, Tina Turner a cântat de mai multe ori cu Cher în anii 1970. Fetele s-au cunoscut în perioada în care Turner era încă căsătorită cu primul ei soț abuziv, Ike. Cher și-a amintit că după ce l-a părăsit s-a simțit „atât de liberă”, apoi cele două „s-au apropiat foarte mult”.

Cher și-a vizitat prietena cu puțin timp înainte de moarte

„Cred că a lovit totul cu capul”

„Am fost atât de încântată. Puteai să o vezi cum putea să respire adânc. Noua ei viață a fost ca o respirație mare și proaspătă”, a spus Cher. Într-un interviu pentru MSNBC, cântăreața a dezvăluit că a primit în dar de la Tina o pereche de pantofi cu toc înalt. „Ea a fost o astfel de forță.

Sincer, cred că a lovit totul cu capul. Ea nu avea de gând să se oprească. Poate că nu a câștigat fiecare bătălie, dar a luptat în fiecare război. A fost acolo luptând pentru toate lucrurile în care credea. Mi-a dat multă putere uneori, iar eu i-am dat și ei multă putere”, a mai spus Cher.

Citiți și Sfâșiat de durere, Erwin o înmormântează pe Tina Turner în Elveția. Vrea să-i fie mereu aproape, ca în viață

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre