Ultimele detalii despre procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce spune avocata afaceristului

Claudia Pătrășcanu ar trebui primească de fostul ei soț aproximativ 125.000 de euro, însă Gabi Bădălău a deschis un nou proces împotriva artistei și a celor doi copii ai lor, cerând anularea executării silite. Avocata lui Gabi Bădălău a mărturisit că solicitarea de executare silită a fost suspendată, urmând ca o hotărâre oficială să fie emisă în luna septembrie.
Nora Drulea, avocata lui Bădălău, a argumentat că acesta și-a îndeplinit obligațiile legale anterioare și a pus sub semnul întrebării veniturile și solidaritatea artistei.
„Legea spune așa: Părinții sunt obligați în solidar să plătească pentru creșterea copiilor. Unde este solidaritatea doamnei Pătrășcanu, făcând această executare, cât timp ea 3 ani a acceptat banii pe care domnul Bădălău i-a transmis?
Oare cineva din țară știe dacă ea muncește sau nu muncește? Știe cineva dacă are sau nu bani? (…) Suspendarea înseamnă că noi oprim orice cerere de executare. Cred că își vorbesc doar pe WhatsApp. Nu cred că au dialoguri telefonice sau ample, complexe”, a spus avocata Nora Drulea, la Antena Stars.
La rândul său, Claudia Pătrășcanu a condamnat moralitatea fostului soț și l-a numit pe Gabi Bădălău „o rușine umană”.
„Ce părinte poți fi, în condițiile în care ajungi să-ți dai propriii copii minori în judecată? Ce om poți fi tu, ce părinte, când ajungi în acest hal? Nu a fost suficient că i-ai dat afară din casă?
Acum îi dai și în judecată, la vârste de 8 și 10 ani? Asta arată tot despre tine, ce om ești în fața lui Dumnezeu. Asta arată, în fața lui Dumnezeu, ce om ești tu, ce părinte ești tu. Este o rușine umană, în fața lui Dumnezeu, nu în fața oamenilor”, a susținut vedeta.
Pe fondul obligației de a plăti 125.000 de euro retroactiv, Gabi Bădălău a deschis un nou proces la Judecătoria Cornetu în iunie 2025. El a contestat executarea silită și i-a inclus ca pârâți pe Claudia și pe cei doi copii minori, Gabriel și Nicolas. O decizie finală a oamenilor legii este așteptată în septembrie 2025.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook