Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele dezvăluiri în cazul morții lui Victor Socaciu. Cum a ajuns în camera hiperbară

Ultimele dezvăluiri în cazul morții lui Victor Socaciu. Cum a ajuns în camera hiperbară
Moartea lui Victor Socaciu, la începutul săptămânii, a căzut ca un trăsnet peste România. Lucrurile încep să se așeze, iar apropiații să vorbească. Detalii cutremurătoare ies la iveală.

Victor Socaciu a făcut recuperare în camera hiperbară, la fel ca și Petrică Mîțu Stoian, alt artist care a trecut, recent, la cele veșnice. Apropiații spun că starea lui s-ar fi înrăutățit după tratament. Se pare că de o lună de zile, marele artist se zbătea între viață și moarte. Era internat în spital, medicii făceau toate eforturile omeneștie pentru a-l vindeca, familia, prietenii și fanii se rugau pentru sănătatea lui.

După ce s-a vindecat de Covid-19, Victor Socaciu a rămas cu probleme și sechele. El a fost nevoit să facă drenaj la o unitate medicală. În continuare, plămânii i se umpleau cu lichid. Se pare că acolo, în timpul procedurilor, a contactat o infecție nosocomială, care i-a agravat și mai tare starea. Organismul său, slăbit deja de Covid-19 și de alte afecțiuni ale artistului nu a rezistat pentru mult timp și în urmă cu câteva zile i-a fost declarat decesul.

Victor Socaciu ar fi ajuns camera hiperbară, ca și Petrică Mîțu Stoian

Conform informațiilor DCnews.ro, artistul ar fi făcut terapie post-Covi-19 în camera hiperbară. E vorba de același tip de terapie pe care a urmat-o și Petrică Mîțu Stoian înainte de a fi internat la spital și a muri. Sursa citată menționează că  sănătatea lui Victor Socaciu s-a înrăutățit și după ce ar fi făcut investigații cu substanțe de contrast.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-Covid, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni. (…) A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a povestit Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre