Simona Ionescu / Redactor Șef

Gestul ciudat al lui Ben Affleck în legătură cu JLo. Ultimele informații arată posibilul motiv al despărțirii

Gestul ciudat al lui Ben Affleck în legătură cu JLo. Ultimele informații arată posibilul motiv al despărțirii
Reunirea cuplului care se separase cu decenii în urmă, după logodnă și o nuntă planificată, a reprezentat o mare bucuri inclusiv pentru fani. Se pare că sunt nori în paradis și se vorbește tot mai mult despre viitorul divorț. Argumentele sunt solide.

Ben Affleck a făcut un gest ciudat în legătură cu soția sa, JLo și, mai mult decât atât, anumite zvonuri pun paie pe foc. Celebrul actor a fost văzut pentru prima dată fără verigheta sa, în contextul unor zvonuri despre dificultăți în căsnicia lui cu Jennifer Lopez. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de 47 de zile până joi, când au participat la un spectacol de teatru școlar, în care apărea copilul lui Ben, Fin (născută fetiță), în vârstă de 15 ani.

Vineri seara, Ben a fost surprins conducând un BMW negru în Los Angeles, iar mâna sa stângă era fără inel. Fotografiile au fost surprinse în contextul în care exact în această săptămână au apărut zvonuri despre despărțire, cum că Ben locuiește separat de Jennifer într-o casă închiriată în Brentwood, pentru care plătește suma de 100.000 de dolari pe lună. Asta, după ce cuplul a căutat mai bine de un an un conac care să îi fie cămin conjugal, acesta costând nu mai puțin de 60 de milioane de dolari.

Ultima dată când JLo și Ben Affleck au ieșit împreună la o întlnire, a fost acum 7 săptămâni (Instagram)

Un insider a confirmat pentru Us Weekly că Affleck s-a mutat din casa conjugală cu câteva săptămâni în urmă. Totuși, cuplul a fost văzut împreună joi pentru prima dată în șapte săptămâni, asistând la un spectacol de teatru în care apărea Fin, fiica lui Ben Affleck, care are o relație foarte apropiată de Emme, fiica băiețoasă a lui Jennifer Lopez.

Au venit separat la spectacolul copilului. Prima apariție după 7 săptămâni

Un martor a relatat pentru DailyMail.com că Ben nu părea încântat deloc să o vadă pe JLo când a ajuns la eveniment. Nu s-au îmbrățișat și nu s-au sărutat când s-au întâlnit în parcare. Jennifer i-a adus lui Fin un buchet frumos de floarea-soarelui, iar Ben a adus și el flori.

Deși nu au manifestat afecțiune publică, au pus deoparte problemele lor pentru a susține copilul. La eveniment au participat și fiul lui Ben Affleck, Samuel (12 ani), dar și fiica lui Jennifer Lopez, Emme, care părea foarte încântată de spectacol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck vibes (@ben_affleckvibes)

O altă sursă a declarat, pentru People, că cuplul a sosit separat la spectacol, dar că amândoi purtau verighetele. Au plecat împreună, conform martorului. Affleck se pare că le-a condus pe soția sa și pe Emme înapoi acasă, dar, ulterior,  „s-a întors singur la locuința sa închiriată”.

Ultima dată când cuplul de vedete cunoscut sub numele de „Bennifer” a apărut împreună a fost acum șapte săptămâni, la sfârșitul lunii martie, în timp ce luau prânzul în New York City.

Gestul ciudat al lui Ben Affleck în legătură cu JLo

În contextul zvonurilor despre Ben care s-a mutat într-o altă casă, actorul a fost surprins, în apropierea locuinței unde se zvonește că stă, conducând mașina fără să poarte verigheta pe inelar.  

Ben Affleck a fost surprins conducând mașina, fără să poarte verigheta. Imagini surprinse în zona în care actorul s-a mutat singur (Daily mMail)

Conform Daily Mail, Jennifer Lopez a fost deja văzută căutând case în Beverly Hills fără Ben, marți. Miercuri, presa de peste Ocean a scris că cei doi „pur și simplu nu au putut face să funcționeze” căsnicia lor și că se îndreaptă spre o despărțire iminentă, după mai puțin de doi ani de căsătorie. „Se îndreaptă spre un divorț – și de data aceasta, [Ben] nu este de vină!”, a mai spus sursa.

„El se concentrează acum pe munca și pe copiii săi. Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o timp de doi ani, a continuat insiderul. Nu vor înceta niciodată să se iubească unul pe celălalt, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba pe ea. Nu ar fi putut să dureze”.

Care ar fi cauza problemelor de cuplu

Se pare că decizia lui Jennifer de a lansa documentarul său de pe Amazon Prime, The Greatest Love Story Never Told (n.r. – Cea mai mare poveste de dragoste care nu a fost spusă niciodată), în februarie, a cronicizat povestea ei de dragoste cu Ben, punând presiune pe relația lor de cuplu.

Documentarul este a treia parte a „omagiului” foarte public pe care Jlo i l-a adus soțului ei, expunându-le foarte mult viața de familie și relația. Ea a lansat, anterior, Is Me… Now: A Love Story (n.r. Sunt eu… acum: o poveste de dragoste) un film semi-autobiografic „musical rom-com sci-fi” și un single în care vorbește despre relația cu Ben, This Is Me… Now.

Toate acestea i-au zdruncinat serios relația, atâta vreme cât actorul nu își dorește decât intimitate. Ben Affleck nu agreează faptul că implicit viața lui, pe lângă cea a cuplului, este expusă publicului, dar nici nu o poate opri pe soția sa să își continue parcursul în carieră. Sursa a spus: „Ben nu ar încerca niciodată să-i sufoce [lui Jennifer] visele sau să-i spună că nu poate face ceva care îi duce înainte cariera, chiar dacă ea îl controlează foarte mult”.

Tensiunile din cuplu se văd în documentar

De altfel, tensiunile legate de expunerea vieții de familie păreau să înceapă să iasă la suprafață în documentarul recent al lui Lopez, unde Affleck a recunoscut că nu se simte confortabil cu o relație atât de publică. El a mărturisit: „Când am reînceput relația, am spus: Ascultă, unul dintre lucrurile pe care nu le vreau este o relație pe rețelele de socializare. Apoi mi-am dat seama că nu este un lucru corect să cer. Este ca și cum ai vrea să te căsătorești cu un căpitan de vas și să spui – Ei bine, nu vreau apa. Încercăm să învățăm să facem compromisuri”.

Cei care au urmărit documentarul au văzut că lui Ben în mod clar nu-i place să pună lumina reflectoarelor pe viața lui amoroasă, numind momentele lor private „sacre” și dând ochii peste cap când își amintea cum Jennifer împărtășea toate momentele lor vechi de dragoste cu prietenii și colegii săi.

Inclusiv JLo e conștientă că modul ei de a se expune public nu îi este confortabil lui Ben.  „Nu cred că [Ben] se simte foarte confortabil cu mine făcând asta, [dar] nu vrea să mă oprească”, declară aceasta în documentar. În același film, Affleck punctează că eșecul primei lor relații s-a datorat exact „cantității masive de atenție asupra vieții noastre private”.

Primele tensiuni în cuplu, semnalate anul trecut

Nu este prima dată când fanii au speculat că ar exista probleme în paradis. În mai anul trecut, Ben părea să trântească ușa mașinii după ce Jennifer s-a așezat pe scaunul pasagerului, ceea ce a făcut ca fanii să intre în frenezie pe rețelele sociale. În aceeași lună, au fost surprinși având încă o conversație tensionată în public, ei fiind văzuți certându-se,  în mașină, în timp ce așteptau la semafor.

Inclusiv la două evenimente pe covorul roșu ce au urmat, cei doi păreau foarte tensionați împreună. În anumite imagini pare că actorul este certat de cântăreață. Iar la MET Gala, JLo a participat singură, anul acesta.

Sursa foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre