Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimul zvon monden: Bordea s-a combinat în secret!

Ultimul zvon monden: Bordea s-a combinat în secret!
Pentru Bordea, anul care a trecut nu a fost unul confortabil. Celebrul comediant a avut parte de cea mai grea lovitură, ieșind la iveală povestea de dragoste dintre soția sa, Livia, și Spike, prietenul său cel mai bun, care i-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

Au fost luni de zile de înțepături pe sociale media, după divorț, iar acum a apărut ultimul zvon monden. Aparent, Bordea s-ar fi combinat în secret, de o lună. Se mai spune și că a celebrat Revelionul împreună cu noua sa iubită, într-un local de pe Calea Victoriei.

Spike și Livia au postat prima fotografie „oficială” împreună, de Anul Nou (Sursa foto: Instagram)

Discreție în relație au păstrat și Livia și Spike care, abia a de Anul Nou au decis să apară într-o fotografie împreună, distribuită de artist pe rețelele sociale, „oficializând” cu adevărat relația. „Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi”, a postat Spike, alături de o fotografie alb-negru în care își îmbrățișează iubita.

Bordea s-ar fi combinat în secret

Cum era de așteptat, după ce și-a lins rănile și după ce și-a făcut două noi tatuaje, în urma divorțului, Bordea a găsit și el puterea să meargă mai departe. Dar dacă este sau nu într-o relație, timpul ne-o va arăta. Momentan, zvonurile sunt că ar trăi un început de idilă cu o domnișoară hair stylist, celebră printre vedete, Olga Barcari.

Bordea și-a tatuat simbolul cu care să intre în noul an și într-o nouă etapă a vieții sale, amintind de învierea lui Iisus Hristos (Sursa foto: Instagram)

Conform surselor Cancan.ro, cei doi ar fi intrat împreună în noul an. Dacă au mers ca și cuplu la petrecere, nu se știe încă, însă au petrecut în același local de pe Calea Victoriei, și anume The Fool, clubul de comedie al lui Bordea.

Cine este Olga Barcari

Olga Barcari este o brunetă de o frumusețe aparte. Are 36 de ani și o carieră de aproape două decenii în domeniul ei. Este cunoscută drept „hairstylista vedetelor”, pentru profesionalismul ei. Pe conturile sociale ale celor doi protagoniști ai zvonului nu există indicii despre relație. În ceea ce o privește pe Olga Barcari, aceasta nu e o necunoscută în showbiz. Frumoasa brunetă a apărut deseori în emisiuni de televiziune, invitată pentru a oferi spații profesioniste privind îngrijirea părului. S-au scris și articole despre Olga Barcari.

Olga Barcari este o profesionistă în domeniul hairstylingului de aproape 20 de ani (Sursa foto: Instagram)

Olga Barcari face performanță în domeniul hairstyling-ului, iar multe vedete au ales să își lase părul pe mâna ei. Într-un interviu acordat în vara acestui an, tânăra povestea ce sacrificii a făcut pentru a atinge performanța profesională. Ea povestea că a renunțat la viață socială, la ieșit în club, la relații. Practic, nu a avut iubiți, pentru a excela în domeniul ei, după ce și-a dat seama că  oricând un bărbat a intrat în viața ei a dezechilibrat-o și i-a luat focusul de la muncă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre