Simona Ionescu / Redactor Șef

Uluitor! Mărturisirea acidă a lui Alex Velea despre ruptura definitivă de Lino Gold și Mario Fresh

Uluitor! Mărturisirea acidă a lui Alex Velea despre ruptura definitivă de Lino Gold și Mario Fresh
După tot scandalul public cu Velea, Lino Gold și Mario Fresh, cel mai matur din ecuație a decis să pună lucrurile la punct. Până acum replicile au fost ascuțite de toate părțile, dar abia acum se rupe pisica. Și contractul. Gest final din partea lui Alex Velea.

Velea, cel care i-a lansat pe cei doi puștani în lumea muzicii i-a pus la colț fără milă. După modelul în care a procedat și cu Abi Talent, Alex Velea le-a dedicat o piesă celor doi. Melodia indică chiar din titlu ce se petrece cu cei doi foști „golden boys”: ”Fake-urile”.

Refrenul e edificator: „Fake-urile astea mă invidiază”. „Am intrat în scenă, reprezint băieții care o ard ca influenceri. Nu ai putea să îmi iei locul nici dacă ți l-aș da eu / N-ai avea cum, nu știi jocul / Și nici nu ai hazul meu/ M-am născut fenomenal, faptele mele vorbesc / Ai vrea să fii și tu ca mine, dar nu prea ai palmares/ Te iau peste tot / Rămâi doar un nepot / Ai uitat de unde ai plecat. De ce să fiu rege, când pot să fiu zeu”, sunt câteva din versurile lui Alex Velea.

Vlogul în care Velea rupe pisica

Matur până la capăt, Velea nu s-a oprit la melodie. Pentru că i-a fost clar că mesajul luni nu a fost înțeles, a făcut un gest final. Acum nu mai e cale de întoarcere.

„În ultima perioadă au apărut foarte multe întrebări în  mediul online despre relația mea cu Lino și Mario (foto), despre plecarea lor din Golden Boys Society (GBS)și despre cea mai sinceră și frumoasă prietenie, dintre Lino și Abi. Un răspuns concret până acum nu a dat nimeni, doar înțepături pe Instagram, de aceea fac acest video, pentru a clarifica situația asta deloc plăcută.

Vreau să vă spun adevărul, nu vreau să aduc prea multe acuzații, nu e o situație plăcută, nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit și care au crescut lângă mine, lângă noi, și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și concluzia, mai departe, o s-o trageți voi”, și-a început Alex Velea intervenția.

El a povestit cum a fost începutul relației cu cei doi băieți „de aur”. „În momentul în care  noi ne-am hotărât să îi luăm în casa noastră în care au locuit, în care au crescut, vreme de 4 ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru, pentru că că în această industrie lumea renunță foarte ușor la tine. Mai ales după un an, dacă nu ai succes, ar renunța la tine imediat.

Eu și Antonia nu am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au acordat, am văzut în ei talent, ambiție, și ne-am dorit ca acești copii să reușească. Nu am să intru în detalii cu ce am făcut pentru ei, pentru că ei știu mai bine. Am să spun doar atât: le-am oferit exact ceea ce-mi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute și să mă ghideze în această industrie.

După mai multe încercări și eșecuri care s-au întins pe mai mulți ani, în sfârșit băieții au reușit și ne-am bucurat cu toții de reușita lor. Atunci toate aveau sens, toată lumea a înțeles exact de ce am avut atâta încredere în acești copii. Am fost fericit și încă sunt foarte fericit că și-au văzut visul împlinit și anume acela de a le fi recunoscute meritele, de a avea faimos și succes.

„Dacă ești slab o să începi să crezi că ești superior celorlalți”

Doar că faima și succesul din păcate au puterea de a-ți influența caracterul, mai spune Velea. Odată ajunși pe culmile succesului, Lino Golden și Mario, iubitul fiicei Andreei Esca, au uitat să fie oameni. „Dacă ești slab o să începi să crezi că ești intangibil superiorul celor din jurul tău.

Practic nimeni nu te poate contrazice. Acest tip de comportament a deranjat multă lume. Iar eu am fost nevoit să îmi pun reputația în joc, să rezolv aceste probleme, cu artiști sau cu diverse persoane, probleme pe care ei le-au creat, mai ales Lino”, a mai spus soțul Antoniei.

De ce nu mai sunt Lino și Mario în GBS

„Văzând această transformare a lor am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar cumva mă așteptam la treaba aceasta, una din probleme este că ei și-au dorit să rămânem la GBS doar noi trei: Lino, Mario și eu, Velea, deși și atunci când au venit ei erau și Rashid și John Băiat Bun, prietenii mei cei mai buni, artiști care, de altfel, i-au susținut și i-au iubit.

De la bun început, și Lino și Mario au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții, așa cum am făcut și cu ei. Sunt cel mai fericit atunci când  pot să văd că îl ajut și pe altul să își împlinească visul. Când am făcut GBS am vrut să fie o familie în care să ne ajutăm unii pe alții și când suntem pe val și când cifrele scad.

Însă Lino și Mario, în momentul în care au dat de faimă și atenție, au uitat de aceste lucruri, iar prin faptele lor au arătat că nu mai vor să facă parte din GBS. Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forțeze să investesc în anumite proiecte de-ale lor în care eu pur și simplu nu am crezut.

Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, nu cred că lucrurile pot fi făcută cu forța deși, contractual, ei au încă niște obligații față de mine”, a mai spus artistul în vologul său.

Și acum, lovitura de grație!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre