Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste despre Cronica cârcotașilor. Oare se întoarce lângă Șerban Huidu și Dezbrăcatu?

Veste despre Cronica cârcotașilor. Oare se întoarce lângă Șerban Huidu și Dezbrăcatu?
S-au iubit nebunește, dar acum au ajuns la capătul drumului. Care este motivul pentru care cei doi au decis să nu mai formeze un cuplu.

Bebelușa Oana Ioniță și soțul ei au decis să meargă separat în viață. Vedeta și partenerul de viață au luat această hotărâre la sfârșitul anului trecut. Cât privește custodia copiilor, ea a spus că tribunalul va decide acest lucru.

Cei doi locuiesc împreună cu cei mici

Chiar dacă au decis că nu mai formează un cuplu, cei doi foști soți locuiesc în aceeași casă alături de copii. „Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi.

Bebelușa și soțul, când formau un cuplu formidabil

„La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord”

Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă.

La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a spus Oana pentru Spynews.

Oana Ioniță, pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe

„Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”

Oana Ioniță a ales să se despartă de Florin Budnaru pentru că nu s-au mai înțeles din nici un punct de vedere. Cei doi nu-și mai împart nici afacerile, singurul lucru care-i mai leagă în acest moment fiind dosar copiii. „Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi.

Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță. Piesă de bază în emisiunea lui Șerban Huidu și Dezbrăcatu, înainte să se retragă din cauza căsătoriei, se va întoarce oare Bebelușa la ce știe să facă cel mai bine?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre