Simona Ionescu / Redactor Șef

Un alt episod din telenovela Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Și-au negociat împăcarea

Un alt episod din telenovela Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Și-au negociat împăcarea
După ce a anunțat că-și vede viitorul fără Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău și-a dat din nou seama că nu poate trăi fără blondă. Și a început un alt episod din telenovela fără sfârșit.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost văzuți în mașina afaceristului, dar nu părea deloc că cei doi ar fi ajuns la gânduri mai bune. Mini telenovela continuă.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Bădălău ar fi încercat nu mai puțin de 48 de ore să facă tot ce-i stă în putință pentru a o face pe vedetă să înțeleagă că o iubește și are gânduri serioase  cu ea. Doar că Bianca părea că nu se mai lasă așa ușor. Nu poate uita cum a lăsat-o singură pe patul spitalului, iar acum Bădălău plătește pentru ce a făcut.

Afaceristul face orice pentru a fi iertat

Și asta nu e tot, pentru că în timp ce Bianca se opera, el se distra pe muzica lui Florin Salam. Sursele spun că la hotărârea Biancăi ar fi stat și faptul că afaceristul ar fi plecat la munte alături de o altă frumusețe, deși acesta jură că nu e adevărat. Există zvonuri că Bădălău i-ar fi dat zeci de telefoane, mesaje, ba chiar ar fi venit la ea la birou și ar fi încercat să o impresioneze plângând. Dar, cel puțin pentru moment, se pare că nu i-a ieșit.

Bianca și Bădălău, negocieri spre împăcare. Sursă foto: Cancan

Bianca nu mai are încredere în cuvântul lui

Degeaba a spus Bădălău că povestea cu antrenoarea de fitness nu a existat cu adevărat, Bianca Drăgușanu nu are încredere în el și îi face reproșuri pe bandă rulantă. Se pare că Bădălău i-a cerut să renunțe și la medicul estetician care îi face curte, însă Bianca e de neclintit.

„Am nevoie de o perioadă de liniște”

Cu doar câteva zile în urmă, Gabi Bădălău a mărturisit că e bulversat de despărțirea de Bianca Drăgușanu, dar a decis ca pe viitor să se ocupe mai mult de carieră și de cei doi băieți ai săi. „Am avut o relație de trei ani, cu bune, cu rele și am nevoie de o perioadă de liniște, să îmi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei”, a mărturisit Gabi Bădălău.

Sursă foto: Cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre