Simona Ionescu / Redactor Șef

Un astrolog cunoscut spune cine va câștiga bine în 2024, în funcție de cifra destinului

Un astrolog cunoscut spune cine va câștiga bine în 2024, în funcție de cifra destinului
Invitat în podcast-ul „Vorba lui Jorge”, cunoscutul astrolog Valeriu Pănoiu a ținut internauții pe jar. Cine sunt cei care vor câștiga cei mai mulți bani anul acesta în funcție de cifra destinului.

2024 abia a început, dar toți românii vor să știe ce-i așteaptă la drum de seară și câți bani vor face. Astrologul Valeriu Pănoiu a dat lămuriri ce se va întâmpla în funcție de cifra destinului.

„E important să ne setăm acele intenții și multe vor deveni dorințe care se vor îndeplini”

Cunoscutul astrolog le-a dat o veste bună românilor: în 2024 vom reuși să răsuflăm ușurați și să mai lăsăm în spate din necazuri. „În 2024, vei vedea, avem și noi sentimentul că lucrurile mai depind și de noi, nu doar cum vrea Universul sau cei din jurul nostru. 2023 ne-a forțat să cultivăm acceptarea, smerenia, răbdarea, virtuți creștinești.

Iar 2024 este un an care ne dă mai multă putere personală, capacitate de a influența lucrurile și e important la început de an să ne facem o listă, să ne punem dorințe. Să conlucrăm cu Universul. Apoi să-l lăsăm pe Dumnezeu să se facă voia lui. E important să ne setăm acele intenții și multe vor deveni dorințe care se vor îndeplini.

„Cadrul general internațional e unul instabil”

Există și o veste proastă, totuși. E vorba de o tensiune colectivă, care se va resimți, continuă manevrele de culise la nivel internațional, jocuri politice, alianțe, victime, jocuri militare, reacții ostile. Așadar, cadrul general internațional este unul instabil, exploziv și vulcanic. Dar fiecare e responsabil pentru alegerile pe care le face pentru el”, i-a spus astrologul lui Jorge.

Cum aflați cifra destinului

Pentru cei care nu știu ce este cifra destinului, astrologul Valeriu Pănoiu le-a explicat cum să o calculeze cu precizie. „Cifra destinului în numerologie se numește vibrația nașterii și e vorba de numărul acela între 1 și 9, care se obține adunând toate numerele care compun data nașterii. (…) La numărul rezultat se adună cifra 8, pentru că aceasta este vibrația lui 2024. Și astfel vom obține vibrația pentru acest an”, a precizat astrologul.

Cei cu vibrația 1 „sunt puși în fața unor evenimente care au titlu de deznodământ”

Persoanele care au vibrația 1 se vor concentra anul „pe ce trebuie să termine, nu pe ce trebuie să înceapă. Deși ei adoră inițiativa, să fie deschizători de drumuri. Anul acesta stau cuminți, pentru că le vin din urmă lecții nerezolvate, capitole neîncheiate. Le lipsește ceva… inclusiv în ceea ce privește sănătatea. Se încheie capitole, trebuie să facă lucruri pe care le-au tot amânat. (…) Sunt puși în fața unor evenimente care au titlu de deznodământ. (…) Pot să aibă parte de un punct culminant”, a anunțat astrologul.

Persoanele cu cifra destinului 2 „sunt în fața unor decizii legate de start”

Pentru persoanele cu vibrația 2 anul 2024 promite noi începuturi, a spus Valeriu Pănoiu. „Se află în fața unor decizii legate de start. Sunt la un punct zero și urmează să înceapă ceva. (…) Doar că vor trebui să aibă mult curaj pentru că lucrurile țin mult de ei. Și voința trebuie să fie principalul motor, să vrea. (…) 2024 vrea ca ei să poată, au tot ce le trebuie, sunt pregătiți pentru noi începuturi. Și să se entuziasmeze și să aibă încredere în ei. (…) Altfel multe proiecte pe care le au în cap se vor ofili”, a spus specialistul.

An de selecție pentru persoanele cu cifra destinului 3

Cei cu cifra destinului trei „trebuie să o lase mai moale în 2004. pentru că inițiativa și curajul nu prea sunt aliații de nădejde. Este un an în care multe dintre cele propuse anul trecut se amână, pentru că e un an de selecție. Există o barieră a timpului, pentru că ori nu se poate acum, ori mai trebuie îndeplinite niște lucrurile.

La acești nativi lucrurile depind foarte mult de context, familie, echipă. (…) Un an emoțional cu reacții emoționale, cu răspunsuri la agresivitate din partea celorlalți. (…) Atrageți oameni care atrag labilitate, sunteți în rolul de duhovnici, de mediatori”, a mărturisit Valeriu Pănoiu.

„Politicienii cu vibrația nașterii 4 anul acesta pot avea mare succes”

În 2024, cei cu cifra destinului 4 sunt susținuți din punctul de vedere al comunicării. Își vor impune ideile, convingerile, mai ales dacă „au o poziție publică, sunt într-o campanie electorală. Politicienii cu vibrația nașterii 4 anul acesta pot avea mare succes, pentru că pot obține un triumf, să facă o alegere inspirată”.

Sunt inspirați și vor putea să-și depășească limitele. ”E un număr care reușește să se ia prin surprindere și să facă lucruri de care nu se credea în stare. Trebuie să aibă o stimă de sine foarte bine. Vor materializa ce și-au propus, îi conving pe ceilalți și se pot hotărî să devină formatori”, a declarat astrologul.

„Vor avea un an așa cum știu să și-l facă”

vor trebui să respecte niște condiții, să știe ce vrea. Să-și urmărească prioritățile pentru a nu le da altor apă la moară. Cei cu vibrația cinci ar putea să mai poarte poverile altora, de aceea trebuie să aibă mare atenție. Ca un truc, este foarte important să fiți foarte ocupați. Chiar dacă uneori faceți puțină actorie victimizare.

Vor avea un an așa cum știu să și-l facă. Dacă nu va reuși să știe clar ce are de făcut, atunci ei vor bâjbîi prin viețile altora. Să aibă o agendă structurată și să stabilească în ce perioadă nu sunt accesibili. Altfel, oamenii se vor înghesui să le dea tot felul de sarcini. Un an care le cere multă atenție acordată sănătății, pentru că e un an karmic pentru ei. Vine plata în mod special pentru excese. De la un deficit de somn la cel de muncă. (…) Este un an în care se vor alege cu ceva palpabil… fac tranzacții, investiții, case, mașini… ”, avertizează specialistul.

Persoanele cu vibrația șase vor fi împărțiți

Agitația va fi cuvântul potrivit al celor cu vibrația șase, care sunt sfătuiți să se ocupe de educație și dezvoltarea abilităților. „Cei cu vibrația șase nu-și vor găsi locul în 2024, Poare fi vorba de duplicitate, pot trăi două vieți și nu mă refer la trădări și infidelități, deși și asta poate fi. Poate fi posibil să aibă două locuri de muncă. (…) vor fi nevoiți să se împartă în mai multe locuri și vor fi mai mult pe drumuri. (…) Anul aduce multă experiență și unii să iasă din confortul lor”, spune astrologul.

Cei cu cifra destinului șapte vor fi orientați pe investițiile în comun

Cei cu cifra nașterii șapte e posibil să se căsătorească sau că facă copii, să devină bunici. Ei vor în orice caz să-și găsească locul, fie că e vorba de casă sau locul de muncă. „Se gândesc să schimbe locuința, să cumpere casă. E posibil să schimbe totul și la locul de muncă. Bate un vânt puternic de schimbare și concentrarea este pe cei de acasă. Vor să-și impună punctul de vedere și pot apare conflicte în familie”, susține specialistul.

Persoanele cu cifra destinului opt

Cei care au cifra destinului opt sunt mai așezați și mai înțelepți în 204, vor conlucra cu forțele Universului și vor ajunge la destinație. „Anul are o conotație karmică, dar nu de pedeapsă. În cazul lor e vorba despre un culoar favorabil care li se deschide și îi pune la locul lor. Este un an în care nu trebuie să facă practic nimic, să nu se streseze. Nu trebuie să-sși facă probleme pentru că vor ajunge unde le e locul”, le-a spus astrologul românilor.

Cei cu vibrația nașterii nouă trebuie să profite de oportunități

Cei cu vibrația nașterii nouă au o configurație de putere. Aceștia rezonează cu toate categoriile sociale în 2024 și acest lucru îi va ajuta. „Sunt oameni de masă, care în 2024 vor reuși să fie investiți cu o formă de putere. Vor avea culoare de ascensiune și vor putea câștiga pe mâna altora care pierd. Ei trebuie să profite de oportunități”, este de părere Valeriu Pănoiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre