Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru astrolog vă învață cum să alungați paguba financiară. Remediu simplu, cu eficacitate maximă

Un celebru astrolog vă învață cum să alungați paguba financiară. Remediu simplu, cu eficacitate maximă
Tot mai mulți români se plâng de lipsa banilor și caută tot felul de metode pentru a reuși să aibă portofelele pline.

În ajutorul acestora, astrologul Nicoleta Ghiriș a venit cu trucuri extrem de interesante, care să vă scoată din impas financiar.

Invitată în podcastul Octaviei Geamănu, „Gânduri bune”, specialistul a explicat cum să puneți stop problemelor financiare.

„Există ani blocanți, am întâlnit oameni care au avut chiar și patru, iar aceștia trebuie să știe ce să facă, cum să  jongleze, pentru că trebuie să nu întreprindem multe lucruri, pentru că nu vom avea energie.

Și ne dăm seama că orice am face, e în zadar, pentru că nu există flux energetic mare. Și atunci trebuie să delegăm, să cerem ajutorul, pentru că e și asta o artă. Cercetătorii spun chiar că noi mergem într-o spirală energetică”, a explicat astrologul.

Nicoleta Ghiriș vă învață cum să nu mai pierdeți bani

„Energia banilor ne ajută să nu facem accidente”

Pe de altă parte, specialistul le-a spus românilor niciodată să nu dea bani din mână unei alte persoane, pentru că pot prelua nu doar energia pozitivă, ci mai ales pe cea negativă. ”E o vorbă ai grijă ce faci și cui îi dai. Nu dați bani din mână în mână. Lăsați-i undeva, pe o tejghea.

Pentru că începem să atragem energii bune dar și rele. Nu degeaba se spune că banul este ochiul dracului. Pe de altă parte, banii ne salvează. Eu specific, când văd pericol de accident să se împrumute sau să împrumute bani sau să aibă ani asupra lor fizic. Pentru că energia banilor ne ajută să nu facem accidente”, a specificat astrologul.

Trucul cu scorțișoară pentru a atrage banii

Trucul cu scorțișoară pentru a atrage banii

Scorțișoara este unul dintre cele mai puternice condimente care vă ajută să atrageți banii. Puteți pune scorțișoară într-o pungă roșie sau în portofel și veți atrag prosperitate. Sau puteți adăuga scorțișoară în apă pentru a atrage energiile pozitive. Există și un ritual care se spune că face minuni pentru finanțe.

În prima zi a lunii, luați o lingură cu scorțișoară în palmă, ieșiți în fața ușii de la intrare și suflați condimentul în casă, peste ușă. În timpul acesta, gândiți-vă ce lucruri pozitive vreți să atrageți în viață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre