Simona Ionescu / Redactor Șef

Un cunoscut comediant a povestit cum a ajuns la vrăjitoare

Un cunoscut comediant a povestit cum a ajuns la vrăjitoare
George Tănase face show oriunde calcă. Și pe scenă și la televizor, dar și la podcast-ul lui Selly „Minte-mă frumos”. Artistul a stârnit hohote de râs când a povestit cum a ajuns la vrăjitoare.

George Tănase are comedia în sânge și reușește să cucerească audiența în orice loc s-ar afla. Comediantul a făcut spectacol când le-a povestit colegilor în podcast-ul lui Selly cum a ajuns la vrăjitoare.

Raluca Bădulescu: „M-ai parodiat și pe mine și pe Maurice și ai făcut-o extraordinar, așa că nu trebuie să fii blestemat pentru asta”

George Tănase a fost la vrăjitoare

„Am fost la o vrăjitoare după ce am fost blestemat de o profesoară. Am imitat-o… era domnișoara profesoară deși avea 60 de ani. Nu mai știu cum o imitam, pentru că au trecut foarte mulți ani, dar știu că atunci când eram în liceu îmi plăcea mult să o parodiez”, a declarat George Tănase.

Raluca Bădulescu i-a luat vorba din gură, menționând că „m-ai parodiat și pe mine și pe Maurice și ai făcut-o extraordinar, așa că nu trebuie să fii blestemat pentru asta. Mă, și eu nu cred că se duce nimeni la vrăjitoare să dea cașcavalul ca să te blesteme pe tine!”.

George Tănase: „După aia, m-am îmbolnăvit”

Hohote de râs în podcast-ul lui Selly

„Eu m-am dus la vrăjitoare ca să dezleg blestemul”, a intervenit comediantul. Am auzit poveștile din cancelarie, că s-a supărat foarte tare. După aia, m-am îmbolnăvit”, a mărturisit artistul. Doar că atunci când a fost întrebat de Maurice și Raluca ce i-a făcut descântătoarea, comediantul nu a fost convingător, punctând faptul că „mi-a spus că am fost blestemat. Mi-a zis Tatăl nostru, mi-a făcut cu niște alea”…

În acel moment Raluca Bădulescu a sărit ca arsă și i-a spus că nu-l crede. Motivul? „Nu ești genul care să se ducă la vrăjitoare. Ești prea tânăr ca să calci acolo. O să fi fost de-aia de magie albă. Aruncă pe apă, să se ducă. Nu ești nici tipologia să se ducă acolo”, a fost verdictul dat de Raluca Bădulescu. Așa că fiecare ascultător a crezut ce a vrut despre acest episod „ocult”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri