Simona Ionescu / Redactor Șef

Un cunoscut om de radio se retrage din emisiunea care l-a consacrat. Ce anunț a făcut

Un cunoscut om de radio se retrage din emisiunea care l-a consacrat. Ce anunț a făcut
Graham Norton a anunțat că a decis să părăsească BBC Radio 2.

La zece ani de la prezentarea primului său spectacol de sâmbătă dimineață, în programul 10 – 13 pentru post, Graham, în vârstă de 57 de ani, își va prezenta ultimul program sâmbătă, 19 decembrie.

„Evident că sunt trist că mă îndepărtez de emisiunea mea de la Radio 2. Îmi va fi dor să fac parte din familia Wogan House, precum și de ascultători și de viața lor. Aș dori să mulțumesc producătorului meu Malcolm Prince și tuturor echipelor cu care am lucrat timp de un deceniu la radio. Din fericire cu emisiunea de chat, Eurovision și Drag Race, BBC continuă să fie casa mea perfectă”, a spus Graham.

Ce bani câștigă un jurnalist bun în Marea Britanie

Știrea vine la trei luni după ce Graham a fost numit al treilea cu cel mai mare câștig de la BBC, cu un salariu de 725.000 de lire sterline. Suma în șase cifre nu include banii pe care vedeta irlandeză i-a câștigat din munca sa pentru emisiunea Graham Norton, care este difuzată pe BBC One vineri seara.

Graham a fost depășit în topul câștigurilor doar de Gary Lineker, cu 1,75 milioane de lire sterline și de gazda de la BBC Radio 2, Zoe Ball, care a câștigat 1,3 milioane de lire sterline anul trecut.

La începutul acestei luni, Graham a anunțat știri interesante pe Twitter, cum că a fost distribuit în viitorul film animat Pixar Soul, care îi are în rolurile principale pe Jamie Foxx și Tina Fey.

Și-a lansat anul acesta al treilea roman intitulat Home Stretch – care a devenit un bestseller. Graham a publicat, de asemenea, două memorii premiate despre viața sa, de la creșterea sa în Irlanda la cariera sa în showbiz și relațiile personale.

Florin Călinescu îi scrie președintelui Iohannis. Cere capul unui ministru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre