Simona Ionescu / Redactor Șef

Un divorț anunțat de presă, aruncat în aer de chiar soția părăsită a lui Walter Zenga

Un divorț anunțat de presă, aruncat în aer de chiar soția părăsită a lui Walter Zenga
În ultimele 5 zile, mai mulți ziariști au interpretat postările Ralucăi Zenga și au produs știri despre despărțirea ei de către antrenorul Walter Zenga. Unii au titrat că divorțul e iminent, Zenga părăsindu-și soția. Raluca răspunde.

Românca explică de ce nu a mai apărut de luni de zile soțul său italian în fotografiile cu ea și cu cei doi copii ai lor. Pe această dovadă se bazau jurnaliștii care au scris că Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de căsnicie.

Pe una din paginile ei de Facebook, Raluca Zenga a postat ieri, 8 august, următorul text lămuritor:

”Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri…dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele…Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți…vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!”.

Totodată, soţia antrenorului italian, fost antrenor la Steaua lui Becali, a postat pe pagina de Instagram două fotografii cu copiii, lângă mesajul „Aşteptându-l pe tati”.

Cei care nu dau doi bani pe ce spune Raluca Zenga susțin că ea nu vrea să divorțeze, deși Walter a părăsit-o și își vede de viața lui în Italia. Doar timpul va arăta dacă acestea sunt pure speculații și relația celor doi va continua.

Walter și Raluca Zenga s-au cunoscut în anul 2003 pe aeroportul din Milano. S-au căsătorit și au doi copii împreună, pe Walter Jr., în vârstă de 9 ani, și pe Samira, în vârstă de 11 ani. Familia Zenga s-a mutat de foarte mulți ani în Dubai. Publicul din România însă nu i-a uitat. De multe ori au fost invitați în emisiuni ale televiziunilor din țară, iar postările Ralucăi Zenga apăreau des în presă, mai ales când a început să dezvolte un proiect de călătorii prin lume.

De circa un an, Walter Zenga a semnat un contract ca antrenor în Italia și, până când a izbucnit pandemia a venit să-și viziteze familia în Dubai. În rest comunicau zilnic prin canale video pe internet, așa cum au mărturisit în ultima emisiune televizată în care au apărut în România. Era luna martie, după declanșarea pandemiei, într-o emisiune La Măruță.

Atunci, italianul Zenga, care antrena la Cagliari și Raluca au făcut câteva mărturisiri despre viața de cuplu.

„Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, declara, afectat, Walter Zenga.

„Când vine acasă, el gătește! Vă dați seama, este un bărbat complet, dacă mă suplinește și la cratiță. Am găsit ce trebuie!”, a glumit Raluca Zenga.

Kanye West, soțul lui Kim Kardashian și contracandidat a lui Trump, prins la furat. Ultimă oră

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre