Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou episod din telenovela Andreea Bălan-George Burcea se joacă la tribunal. Cântăreața cere să se ia măsuri urgente

Un nou episod din telenovela Andreea Bălan-George Burcea se joacă la tribunal. Cântăreața cere să se ia măsuri urgente
Andreea Bălan nu se lasă și îl altoiește pe fostul soț ori de câte ori deschide gura și spune lucruri neadevărate.

După ce George Burcea a afirmat că Andreea Bălan nu are grijă așa cum trebuie de câinele familiei, cântăreața l-a chemat în judecată.

Un nou episod din telenovela Andreea Bălan-George Burcea se joacă la tribunal. Cântăreața cere să se ia măsuri urgente

Andreea Bălan i-a deschis proces lui George Burcea la Tribunalul București, după disputa pe care au avut-o legată de câinele familiei. Dar magistrații au decis că nu e de competența lor să judece acest dosar, așa că l-au trimis la Judecătoria sectorului 3. E posibil ca anul viitor să înceapă dezbaterile.

Potrivit documentelor, Andreea l-a chemat în judecată pe fostul soț cu două luni în urmă și a cerut să se facă dreptate privind afirmațiile mincinoase și calomnioase pe care Burcea le-a avut. Mai mult, Andreea vrea să fie șterse și postările, mai ales cea în care el spune că labradorul ar fi fost maltratat de fosta lui soție. Ea mai vrea ca lui George să i se interzică să mai vorbească urât la adresa ei și, în plus, să plătească și cheltuielile de judecată.

„Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate”

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el  este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. (…)

Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui, să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, a explicat în acel acel moment Andreea Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre