Simona Ionescu / Redactor Șef

Un star pop celebru, ajuns la pușcărie pentru pedofilie, le râde în nas victimelor sale. A fost eliberat din închisoare!

Un star pop celebru, ajuns la pușcărie pentru pedofilie, le râde în nas victimelor sale. A fost eliberat din închisoare!
Autor al unei fapte monstruoase, înmulțită la trei, a scăpat din închisoare înainte de a-și ispăși pedeapsa pe de-a întregul. Cândva fusese un star care umplea stadioanele la concerte.

Pedofilul Gary Glitter a fost eliberat din închisoare deși a executat doar jumătate din pedeapsa de 16 ani de închisoare pentru abuz sexual.

Pe numele real Paul Gadd, starul pop al anilor 70-80, a căzut în dizgrație după ce s-a aflat ce făcea.

Gary Glitter a fost unul dintre cele mai faimoase staruri pop din Marea Britanie, cu hituri de mare audiență, folosite frecvent în filme și la televiziune. A fost încarcerat în anul 2015 pentru o serie de infracțiuni sexuale asupra a trei eleve minore.

Glitter are acum la dispoziție trei zile pentru a-și înregistra numele la secția de poliție locală, după ce a ieșit din HMP The Verne.

Potrivit unui tweet publicat de PA News, cântărețului i s-a permis să plece liber vineri, dar va rămâne pe lista infractorilor sexuali.

Pedofilul vedetă se teme pentru viața lui

Se spune că pedofilul Gary Glitter, eliberat din penitenciarul HMP The Verne de pe insula Portland, se teme pentru viața sa.

Potrivit unui reportaj publicat în 4 ianuarie 2023, de Mirror, Glitter spunea că se teme că va fi reclasificat înainte de eliberare. Astfel, ar putea fi plasat într-o închisoare deschisă, unde crede că un ”psihopat” îl va ataca.

Un prieten al fostului Glam Rocker a declarat:

”Este un laș. Nu vrea să se miște pentru că știe că va fi o țintă pe spatele lui. Se simte în siguranță acolo unde se află, pentru că este o închisoare pentru infractori sexuali. Dar dacă s-ar muta, crede sincer că un psihopat ar putea ajunge la el”.

Glitter, care are acum 78 de ani, a fost condamnat în februarie 2015 la 16 ani de închisoare. Sentința sa a fost pentru o perioadă determinată.

Așa arată starul pedofil acum…

Glitter, care a fost închis pentru că a făcut sex cu fetițe de doar opt ani, a fost un deținut model, motiv pentru care a fost eliberat în luna februarie.

El avea dreptul să nu părăsească închisoarea, în special dacă consideră că există o amenințare la adresa vieții sale. Doar că ar fi fost mutat într-o aripă comună, mult mai periculoasă pentru el. Și aceasta deoarece, din nefericire pentru el, pedofilia nu este un lucru acceptat în general de ceilalți infractori care își ispășesc pedepsele dincolo de gratii.

Istoricul lui Gary Glitter nu arată bine deloc

Deși a fost găsit vinovat de mai multe infracțiuni la sfârșitul anilor ’70, inclusiv de o tentativă de viol asupra unui copil de opt ani, judecătorul nu a putut să-l condamne la o pedeapsă mai mare, deoarece era constrâns de legile din perioada în care a comis infracțiunile, mai scrie presa externă.

Perversiunile lui Glitter au ieșit la iveală pentru prima dată în 1999, când au fost descoperite în posesia lui imagini pornografie infantilă. A fost condamnat la patru luni de închisoare, dar după eliberare a putut călători în Orientul Îndepărtat.

În 2002, a fost expulzat din Cambodgia, în urma unor acuzații nespecificate, iar în 2006 a fost închis pentru că a abuzat sexual două fete în Vietnam. După ce a fost eliberat în 2008, el a fost deportat, ulterior judecat și condamnat.

În perioada când a fost în Vietnam s-a combinat cu o chelnăriță, iar din relația lor a rezultat o fetiță care acum are 17 ani și muncește într-o fabrică unde pune etichete pe pungile cu pui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre