Simona Ionescu / Redactor Șef

Una din actrițele din serialul „Golden Boy- Dragoste rebelă” a lucrat ca ospătar

Una din actrițele din serialul „Golden Boy- Dragoste rebelă” a lucrat ca ospătar
Una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la acest moment, Șerif Sezer, „mătușa Hattuc” din serialul „Golden Boy- Dragoste rebelă” e o bunică fericită, care-și adoră nepoțica.

La 77 de ani, Șerif Sezer joacă un rol important în celebrul serial „Golden Boy – Dragoste rebelă”. Actrița o întruchipează pe Hattuc, mătușa frumoasei Seyran, stăpâna casei.

Actrița a avut două căsătorii la activ

Șerif Sezer nu e doar o actriță foarte talentată, ci și o mamă minunată care ar face orice pentru fiica sa, dar și o bunică care-și adoră nepoțica. Deși e trecută de 70 de ani, mătușa Hattuc și-a păstrat frumusețea.

Dacă acum a optat pentru părul până la umeri, în nuanță castanie, în tinerețe aceasta purta părul scurt, vopsit în negru, care-i scotea în evidență trăsăturile. Sunt puțini cei care știu că actrița a fost căsătorită de două ori, iar până să se apuce serios de studiat actoria, a lucrat ca ospătar într-un hotel din Istanbul.

Fiica sa este tot o actriță cunoscută

Mătușa Hattuc din Golden boy – Dragoste rebelă alături de fiica și nepoata sa. Sursă foto: instagram

Frumusețea „mătușii Hattuc” a fost moștenită de fiica sa, Deniz Arna, o actriță apreciată în Turcia în acest moment. Deniz a venit pe lume în martie 1986 și a absolvit Mimar Sinan University.

S-a căsătorit în anul 2017 și este mămica unei superbe fetițe. Fiica actriței Șerif este recunoscută pentru roluri în seriale și filme de succes în Turcia. Șerif Sezer face echipă perfectă cu partenerul de viață care a dus-o în fața altarului în anul 1971.

A jucat în serialul „Micuța rază de soare”

Înainte  de a se implica în celebrul serial „Golden Boy – Dragoste rebelă”, Șerif Sezer a jucat remarcabil într-un alt serial apreciat de publicul din România. E vorba de „Micuța rază de soare”. Dar și în proiectul Adim Melek.

„Mătușa Hattuc” și-a făcut și cont de Instagram, iar până acum a reușit să strângă în jur de 2000 de prieteni, pe care i-a bucurat cu mai multe video-uri de la filmări.

„Salutări din Polonia”, „Poate că n-o să citiți acest mesaj, dar mi-a plăcut cum ați jucat în cea mai recentă poveste”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri