Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul dintre chefii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cel mai frumos bărbat al Bucureștiului. „Am luat concursul de manechine odată cu Cătălin Botezatu”

Unul dintre chefii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cel mai frumos bărbat al Bucureștiului. „Am luat concursul de manechine odată cu Cătălin Botezatu”
Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost pentru el o a doua familie. De când nu mai vine la serviciu atât de mult ca altădată, a intrat în depresie.

Vlădutz spune că el a decis să apară în emisiune o singură dată pe săptămână, iar acum regretă enorm decizia.

Pentru el, emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost ca o oază de liniște. A înțeles că a făcut o greșeală că a decis să apară doar odată pe săptămână, iar acum numără orele până când vine vineri și merge în locul pe care-l iubește enorm. Susține că a luat această hotărâre pentru că doi bucătari era greu să lucreze în același timp și să livreze la finalul emisiunii și un produs delicios.

Din păcate, nu s-a gândit la consecințe, dar regretă enorm. Mai mult, a făcut o depresie pentru că s-a afundat în mâncare și nu îndrăznește să vorbească cu producătorii.

Vladutz arăta extraordinar cu ani în urmă

„Am luat-o ca vițelul”

„Mie mi-a spus şi producătoarea emisiunii atunci că e bine să apar la televizor, că nu contează că a venit şi Nicolai (n.red. Nicolai Tand). Zilele în care trebuia să apar eu, să vin şi să gătesc în continuare. Dar eu nu am vrut. Uite aşa, m-am încăpăţânat şi m-am supărat ca prostul pe sat sau cum se spune.

Şi am zis că vreau doar vinerea, dar să fiu singur în bucătărie. Dar nu asta era o soluţie. Pentru că se schimbă nişte lucruri. Este foarte bine să interacţionezi cu alţi oameni şi să faci nişte lucruri. Eu nu mi-am dat seama în momentul acela. Am luat-o exact ca viţelul”, s-a destăinuit Vlădutz pentru Fanatik.

E oprit de oameni pe stradă ca să le dea rețete

Vlădutz este foarte iubit de români, oprit pe stradă și întrebat de ce nu mai vine în emisiune în fiecare dimineață. Iar asta îl macină foarte rău. „Dar de ce nu mai sunteţi, domnul Vlăduţ? De ce sunteţi doar vinerea? De ce nu mai sunteţi şi în timpul săptămânii?” Şi eu ce răspuns să le dau? Dacă eu am luat o decizie proastă, ce răspuns aş putea să le dau? Le răspund simplu că sunt doar vinerea şi atât”, a mai spus simpaticul bucătar.

A făcut depresie din cauza supărării

E decis să slăbească

Dacă însă ar reveni la normal situația, Vlădutz spune că și-ar reveni imediat la greutatea de dinainte. Mai ales că a fost „cel mai frumos bărbat al Bucureștiului”. „ (…) cum să le spun? Eu la ora actuală m-am mai şi îngrăşat pentru că am şi o depresie. Am început să mănânc mai mult, dar nu mai contează.

Eu pot să îmi revin. În tinereţe am fost considerat cel mai frumos bărbat al Bucureştiului. Am luat concursul de manechine odată cu Cătălin Botezatu la Casa de Confecţii din Bucureşti. Nu am fost chiar neica nimeni”, a povestit bucătarul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre