Simona Ionescu / Redactor Șef

Va fi nebunie la botezul fetiței Andreei Antonescu. Artista promite o mare surpriză invitaților

Va fi nebunie la botezul fetiței Andreei Antonescu. Artista promite o mare surpriză invitaților
Mai sunt doar câteva zile și Andreea Antonescu va bifa primul mare eveniment din acest an, botezul micuței Victoria.

Artista e în febra pregătirilor, pentru că pe 24 iunie, la un elegant local din Snagov își va primi invitații, cărora le promite momente pe care nu le vor uita niciodată.

Printre invitații de seamă se numără și tatăl Andreei Bălan, Săndel, care i-a fost aproape artistei în cel mai greu moment din viață, când și-a pierdut tatăl. „Încă nu m-am întâlnit cu Andreea Antonescu, după ce a născut, n-am văzut-o pe micuța Venice Victoria. Andreea mi-a trimis întotdeauna invitații la evenimentele ei de familie, dar și noi i-am invitat, o să facă petrecerea în Snagov, la un local.

Andreea Antonescu numără zilele până la botez

„Andreea Antonescu a vorbit mereu foarte frumos despre mine și pe la emisiuni tv”

Normal că merg, i-am fost ca un tată, după decesul părintelui ei, Gheorghe Antonescu, cu care m-am înțeles foarte bine. Andreea Antonescu a vorbit mereu foarte frumos despre mine și pe la emisiuni tv. Am fost invitat și la botezul primei ei fiice, Sienna, dar și Andreea a fost la botezul nepoatelor mele.

Cu familia ei am o relație de suflet, așa cum este și relația dintre fata mea și Andreea Antonescu. Între ele mai apăreau discuții, din cauza muzicii, dar nimic nu le-a dezbinat”, a declarat Săndel Bălan, pentru Impact.

Artista nu ține cont de superstiții

Pentru că vrea ca toată lumea să se simtă bine și să se relaxeze, Andreea Antonescu spune că le va face invitaților o surpriză și va cânta melodii ale trupei Andre, alături de prietena ei, Andreea Bălan. „Voi și cânta, la botez, piesele trupei Andre, alături de Andreea Bălan”, a mărturisit vedeta.

Fetele vor face show la botezul micuței Victoria

Pe cine impresariază acum Săndel Bălan

Chiar dacă nu mai lucrează pentru fetele de la Andre, Săndel Bălan se ocupă tot de promovarea tinerilor artiști, dar a mărturisit că nu mai acceptă contracte pe litoral. „Pe litoral, onorariile nu sunt mari, așa că eu lucrez mai mult cu primăriile, am fost recent și la Bacău. Pe litoral, nu se mai câștigă, ca odinioară, nu mai e isteria din anii 2000, cu trupele de top Talisman, Genius sau Andre. Aveau compoziții foarte bune, aveau hit-uri.

„Eu am reușit performanța, cu piesele mele, să fac istorie cu trupa Andre”

Toți adolescenții fredonau atunci acele melodii, de la cap la coadă, toți cântau în sala de spectacole. Cine mai cântă acum melodiile artiștilor? Erau foarte bune. Eu am reușit performanța, cu piesele mele, să fac istorie cu trupa Andre. Și acum, după mai bine de 20 de ani de la lansare, mi se difuzează la radio piesele „Lasă-mă, papa, la mare!” și „Moșule, ce tânăr ești!”, a amintit acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre