Simona Ionescu / Redactor Șef

Un fost concurent „Te cunosc de undeva” a suferit un accident. Cântărețul a ajuns la spital

Un fost concurent „Te cunosc de undeva” a suferit un accident. Cântărețul a ajuns la spital
A plecat să se relaxeze în Italia, după un an obositor, dar a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu un cântăreț cunoscut, fost concurent al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Valentin Sanfira și soția lui, Codruța Filip, foști concurenți ai emisiunii „Te cunosc de undeva” sunt absenți de pe conturile de socializare în ultima perioadă, iar acest lucru i-a îngrijorat pe fani. Din nefericire, artistul a ajuns la spital.

A avut accident cu sky jet-ul

Vacanța de vis pe care și-au propus-o Valentin și Codruța s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce îndrăgitul cântăreț de muzică populară ar fi avut un accident cu skijet-ul. Sursele spun că a ajuns de urgență la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare și și-a anulat evenimentele din perioada următoare.

Până în acest moment, nici Valentin, nici Codruța nu au dat declarații privind acest eveniment. Maria Constantin, prietena lor de familie a menționat însă că a primit un telefon de la un prieten, care a anunțat-o despre accident. „Am auzit și eu ceva, m-a sunat un prieten. Dar nu pot să îți spun nimic, nu știu dacă e adevărat”, a spus Maria Constantin.

Valentin, un „om milos și sensibil”

Cu ceva timp în urmă, Codruța Filip a vorbit despre soțul său, pe care l-a caracterizat ca fiind un „om milos și sensibil”.  „O lecție pe care o apreciez a fost cea în care mi-a spus că trebuie să fiu puțin mai dură și mai hotărâtă.

Valentin Sanfira a suferit un accident

De foarte multe ori aveam tendința să dau o șansă de mult prea multe ori unui om. El m-a învățat să mai spun și nu”, a declarat Codruța Sanfira pentru catine.ro.

Incident tulburător la nuntă

Valentin a povestit la un moment dat despre un incident grav la unul dintre spectacolele unde a fost invitat să cânte, când un mesean a făcut infarct în fața lui. „În momentul în care ești artist și îți iubești cu adevărat meseria nu mai contează prin ce treci tu în momentul ăla. S-a întâmplat să urcăm pe scenă cu febră, s-a întâmplat să urc pe scenă, iar înainte să am perfuzia în mână. Oamenii nu trebuie să știe lucrul ăsta. Tu trebuie să-i faci fericiți.

La una dintre nunți, la care am fost cu ani în urmă, chiar în Vâlcea, la mine, în Oltenia, o nuntă foarte mare, de vreo 500-600 de persoane, unul dintre invitați a căzut. La noi se joacă hore, sârbe, se distrează. La nunta asta, aveam două programe de cântat. În timp ce jucau, unul dintre invitați a căzut, a făcut infarct, pur și simplu. A murit. A trebuit să se oprească momentul, a venit ambulanța. Nunta se stricase, efectiv.”, a povestit cântărețul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre