Simona Ionescu / Redactor Șef

Valentine’s Day. Tradiții ciudate din toată lumea de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day. Tradiții ciudate din toată lumea de Ziua Îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită pe tot globul. Anumite naționalități vor oferi partenerilor lor buchete de flori și bomboane de ciocolată lucrate manual, în timp ce altele merg la extreme pentru a-și demonstra dragostea. Pentru unii, mersul desculț pe câmpurile înghețate este un mod de a-și manifesta iubirea.

Tradiții ciudate din toată lumea de Ziua Îndrăgostiților. Pentru a vă oferi inspirație pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților, am enumerat mai jos câteva dintre cele mai ciudate și minunate tradiții din lume. După cum veți descoperi, există numeroase moduri în care vă puteți arăta dragostea!

Ziua Națională a Ciocolatei în Ghana

Dacă persoana iubită este un iubitor ciocolată, caută inspirație în Ghana. Această națiune dăruiește partenerului ciocolată în fiecare an de Sfântul Valentin. O oferă sub forma unor coșuri personalizate lucrate manual. 

Sunt unul dintre cei mai renumiți producători de boabe de cacao din lume. Având în vedere acest lucru, guvernul național a decis să folosească Ziua Îndrăgostiților ca o scuză pentru a-i determina pe cetățeni să devoreze și mai multă ciocolată. Așadar, ziua de 14 februarie a primit titlul de Ziua Națională a Ciocolatei.

Japonia

Fetele sunt cele care îi urmăresc pe băieții din Japonia! Prietenele și soțiile oferă cadouri bărbaților lor, în speranța că vor întoarce gestul luna următoare. 

Pentru a sărbători, comercianții cu amănuntul depun eforturi extreme pentru a încuraja cumpărătorii să se bucure de ciocolată în această perioadă, investind într-o serie de creații unice. De fapt, jumătate din toată ciocolata vândută în Japonia se află în perioada apropiată de Ziua Îndrăgostiților.

Ou de Paște de Ziua Îndrăgostiților

Pentru a sărbători această întâlnire extraordinară, în Danemarca și Norvegia, cei iubiți vor trimite „valentinului” lor o poezie sau un card anonim. Scrisoare va fi semnată doar cu numărul de puncte care reprezintă literele numelui său. 

Dacă fata este capabilă să-l ghicească pe pretendent, va fi înzestrată cu un ou de Paște din ciocolată. Dacă nu, ea trebuie să cumpere oul pentru admiratorul ei sub forma unei scuze.

Țara Galilor 

Cei din Țara Galilor tind să nu sărbătorească Sfântul Valentin în mod obișnuit. În schimb, aduc un omagiu sfântului patron al iubitorilor galezi, care poartă numele de Saint Dwynwen. Pentru a marca această dată specială, indivizii îndrăgostiți își oferă reciproc linguri sculptate în lemn. 

Acestea sunt distribuite în ianuarie, înainte de nebunia asociată cu 14 februarie. Tradiția a crescut dramatic, iar aceste cadouri sculptate manual devin acum cadouri populare de nuntă și aniversare.

Korea de Sud

Există chiar și o sărbătoare pentru cei singuri, care are loc în aprilie, intitulată „Ziua Neagră”. Persoanele singure se reunesc pentru a-și sărbători independența, luând cina. Ei pregătesc tăiței negri de susan.

Philipine

Această țară este dincolo de orice sărbătorire atunci când vine la Ziua Îndrăgostiților! Dacă doriți să participați la o nuntă în masă, rezervați-vă biletele de avion acum. Acest fenomen a crescut masiv în ultimii ani, ziua universală a iubirii fiind văzută de multe cupluri drept momentul perfect pentru a se căsători. 

Ceremoniile de nuntă în masă au loc peste tot, de la parcuri la centre comerciale și, de asemenea, tind să-i atragă pe cei care sunt căsătoriți de mulți ani, care folosesc sărbătoarea ca o oportunitate de a-și reînnoi jurămintele. Guvernul sponsorizează o parte din aceste evenimente iubite în numele „serviciului public”.

Horoscop Minerva – 12 februarie. Pentru Scorpioni, dar și pentru toată lumea, problemele legate de bani sunt în prim-plan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre