Simona Ionescu / Redactor Șef

Vară cu probleme pentru fiica celebrei Anda Călugăreanu. Primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație

Vară cu probleme pentru fiica celebrei Anda Călugăreanu. Primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație
Ioana Tufaru, fiica artistei Anda Călugăreanu a avut nevoie de intervenția medicilor. A ajuns la spital și a fost operată.

Fiica Andei Călugăreanu a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Floreasca, după ce o s-a depistat o hernie ombilicală.

Operația a avut loc pe 24 iulie, iar în acest moment, fiica Andei Călugăreanu se află sub tratament injectabil și se recuperează. Ioana spune că a avut simptome de mai mult timp însă nu le-a dat atenție, dar nu s-a mai putut face nimic și a ajuns la spital. „După operație (orice fel de operație) se face un tratament cu injecții de anticoagulare și doamna doctor a vrut să fac și 10 zile de antibiotic să fim sigure că nu se infectează sau ceva.

„O aveam demult, nu i-am dat importanță până a început să crească și devenise operabilă”

Este vorba de o operatie de hernie ombilicală (acea umflătură care se face lângă buric). O aveam demult, nu i-am dat importanță până a început să crească și devenise operabilă! M-am operat pe 24 iulie la spitalul Floreasca. A fost tot de urgență.

Ioana Tufaru și soțul

Mă simt foarte bine medical, doar că sunt în perioada de recuperare, nu am voie să fac efort și mai ales să car (ridic) greutăți. Cam 2-3 luni până se vindecă complet și trece pericolul! Lunar doar pentru Ionuț trebuie tratament. Eu gata am luat doar post-operator! Ale lui Ionuț costă în jur de 100 de lei pe lună daca sunt compensate, dacă nu costa cam dublu și un pic! În general le iau compensate!”, a declarat Oana Tufaru pentru Ciao.

„Așa că-l strânge la inimă și se sufocă nu poate respira”

Din nefericire, nici soțul Ioanei Tufaru nu se simte prea bine. El are probleme cu inima și i se face rău dacă nu ia tratamentul prescris de medic. „Starea lui este stabilă, doar că aceste fibrilații (gheară la inimă), apar așa din senin, simte așa că-l strânge la inimă și se sufocă nu poate respira.

Dar aceste stări nu sunt permanente din cauza tratamentului, dacă nu ia tratamentul zilnic, le poate face și de două, trei ori pe zi. Cu medicamente le ține în frâu cum se zice”, a mai spus fiica Andei Călugăreanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre