Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta din serialul „Asi – Împotriva destinului” se destăinuie. Fotografia cu fetele sale a rupt internetul

Vedeta din serialul „Asi – Împotriva destinului” se destăinuie. Fotografia cu fetele sale a rupt internetul
Când vine vorba de viața sa personală, frumoasa actriță Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a fost extrem de reticentă. Vedeta le-a făcut fanilor însă o surpriză inedită, arătându-le pe fetele sale.

Recent însă, vedeta din Asi – Împotriva destinului le-a arătat lumii întregi pe fetele sale, postând o fotografie inedită pe contul de socializare. Serialul îl puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia, dar sunt rare momentele în care cineva reușește să afle câte ceva din viața sa privată. Vedeta locuiește la Paris alături de fetele sale și are fani în toată lumea, care o urmăresc cu sufletul la gură.

Nu cu mult timp în urmă, diva Turciei a postat o fotografie în mediul online, în care le-a prezentat celor care o iubesc pe fetele sale gemene. Micuțele sunt pur și simplu superbe, iar mama face orice e omenește posibil pentru a le face toate poftele.

Fanii au sărit imediat cu mesajele

La scurt timp după ce fotografia a fost postată, au început să curgă și mesajele. Nu mai puțin de 1000 de persoane au reacționat la poza postată de vedeta din Turcia. „Sunteți cea mai drăguță familiei”, „Cea mai bună echipă”, „Fluturași frumoși”, „Înconjurată de cele mai dulci fetițe”, sunt doar câteva dintre cuvintele frumoase ale internauților.

Vedeta din Asi – împotriva destinului și gemenele sale, pe rândul de sus

Vedeta s-a despărțit de tatăl copilelor

Tuba și Onur Saylak, la momentul căsătoriei lor, în 2011.

Fetițele au venit pe lume în urma poveștii de dragoste pe care protagonista din Asi – Împotriva destinului a avut-o cu actorul Onur Saylak. Din păcate, cei doi s-au despărțit, iar cele trei prințese trăiesc acum în Franța.

Tuba și Onur și-au unit destinele în anul 2011, dar au rezistat doar șase ani împreună. Îngerașii celor doi, Maya și Toprak, au venit pe lume în anul 2012.

În copilărie îi plăcea să urmărească filme cu cowboy

Tuba, care este ambasador UNICEF în Turcia, a studiat în cadrul Mimar Sinan Fine Arts University, departamentul de costume și decorațiuni. Artista a povestit că în copilărie adora să privească filme cu cowboy și musicaluri alături de familie.

„Cea mai minunată parte a profesiei mele este că pot să continui să fiu copil.

Când eram mică am început să-mi pun întrebări despre orice. Încercam să înțeleg concepte, să cercetez și să citesc opinii diferite, dar să-mi creez propriile păreri. Ca mulți tineri, acei ani i-am petrecut pentru a mă înțelege.”, s-a destăinuit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre