Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetele din Ilfov vor avea televiziunea lor. Care e legătura cu primarul Pandele

Vedetele din Ilfov vor avea televiziunea lor. Care e legătura cu primarul Pandele
În România mai apare o televiziune, zilele acestea Consiliul Național al Audiovizualului dând decizia de autorizare. Noul post, Metropola TV, poate începe oricând să emită, pentru că a ajuns deja la o înțelegere cu un mare operator de comunicații. 

Metropola TV este finanțat de Consiliul Local Voluntari, condus de primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Noul post a ajuns deja la o înțelegere pentru a fi distribuit în județul Ilfov. Cel care va avea în grilă postul Metropola TV este Vodafone.

Metropola TV se va axa pe „știrile și evenimentele bune care se întâmplă în București și Ilfov”, conform celor spuse de Alex Căuțiș, reprezentant al postului la CNA. De asemenea, noul post TV va emite HD. Principalii acționari sunt Consiliul Local Voluntari și echipa de fotbal FC Voluntari.

Sunt multe vedete, din toate domeniile, care locuiesc în zona Ilfovului. Snagov, Izvorani, Voluntari, Tunari, Corbeanca și Otopeni sunt doar unele dinte localitățile în care își duc viața multe dintre ele.

Explicația CNA: Noul post nu e televiziunea lui Pandele

Jurnalistul Alex Căutiş a declarat, în fața membrilor CNA, că noul post nu este televiziunea lui Pandele şi nu este un canal propagandistic.

„Ne dorim să umplem un gol care e în mass-media națională. Nu însemnă că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar știri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari. Îmi doresc să fie un model și pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic”, a transmis reprezentantul postului la CNA.


Paul McCartney, șef de trib. Va domni peste 5.000 de supuși

Ditamai scandalul iscat de o bijuterie. Meghan Merkle e la mijloc


„Televiziunile au creat o apetență pentru subiecte negative cum ar fi crimele sau tragediile. Televiziunile nu se înghesuie să difuzeze subiecte pozitive și despre oamenii care fac lucruri lăudabile. Vrem să scoatem în evidență lucruri exemplare care pot da oamenilor satisfacție. Știrile cu iz negativ fac astăzi carieră, rating.

Îmi doresc ca știrile să fie făcute într-un stil deontologic. Ne dorim să avem știri din alt spectru, să facem știri din lucrurile bune care se întâmplă în București și Ilfov”, a adăugat acesta.

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre