Simona Ionescu / Redactor Șef

Verdict în procesul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău. Artista nu-și mai încape în piele de bucurie, dar nu a scăpat de griji

Verdict în procesul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău. Artista nu-și mai încape în piele de bucurie, dar nu a scăpat de griji
Claudia Pătrășcanu  radiază de fericire. A postat o imagine din vacanța de vară, colorată și însorită, alături de cei doi băieți ai săi. „S-a așternut liniștea și bucuria în sufletul nostru!”, a scris artista.

Instanța a stabilit, vineri, domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău după divorțul celor doi. A fost un proces îndelungat și greu. Cei doi părinții s-au bălăcărit în public de-a lungul timpului, au fosta aruncate acuzații grave și de-o parte și de alta. Ultimul cuvânt l-a avut instanța. Asta după ce cântăreața a acuzat în repetate rânduri că fostul ei soț ar putea fi favorizat în decizie, având în vedere familia importantă din care face parte.

În final, Claudia Pătrășcanu a câștigat în fața fostului soț, Gabi Bădălău. Vineri dimineață a fost publicată decizia judecătorească privind domiciliul celor doi băieți pe care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îi au împreună. Instanța a stabilit domiciliul copiilor la adresa mamei lor. Sentința, însă, nu este una definitivă. În continuare, afaceristul Gabi Bădălău poate ataca decizia.

„S-a așternut liniștea și bucuria în sufletul nostru! Ați făcut parte din trăirile mele, poate am plâns împreună, am zâmbit sau am răbufnit, am așteptat și am răbdat. Astăzi mă simt exact ca atunci când am născut acești îngeri buni. Sufletele voastre bune, rugăciunile voastre și toată susținerea moralului meu, au fost auzite de Dumnezeu! Va multumesc, înzecit! Când ai avocați cu conștiința, care luptă cu dreptate, atunci Puterea Domnului e și mai Mare.

Când ai iubirea sinceră a oamenilor curați, nimic nu poate sta în cale. BINELE ÎNVINGE RĂUL! Nimic nu valorează mai mult pentru mine în aceasta viața….. Copiii mei sunt TOTUL!”, a scris Claudia Pătrășcanu într-un mesaj postat pe rețelele sociale. ea a vrut astfel să le mulțumească tuturor susținătorilor ei. De-a lungul procesului fanii au îmbărbătat-o constant.

Gabi Bădălău poate ataca sentința instanței

Gabi Bădălău nu a făcut încă declarații publice referitoare la ce va face în continuare, după pronunțarea sentinței de vineri, și nici nu a postat nimic pe rețelele sociale. El ar fi discutat cu fosta soție despre programul zilei de vineri, pe care urmează să îl aibă cu cei mici. În schimb, Claudia Pătrășcanu și-a făcut timp să aibă și o intervenție la Antena Stars, unde a povestit că, imediat ce a aflat sentința, s-a dus la biserică să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru ajutor.

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…)

La început probabil că da (n.r. am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute. Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binere învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre