Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste extraordinară pentru fanii serialului fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce se întâmplă cu Halis Ağa

Veste extraordinară pentru fanii serialului fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce se întâmplă cu Halis Ağa
După încheierea sezonului 2 al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă, s-a zvonit că actorul Çetin Tekindor, care-l interpretează fantastic pe Halis Ağa ar dispărea din film. Fanii serialului au primit însă vestea cea bună.

Vestea că Çetin Tekindor, alias Halis Ağa revine în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă sezonul 3, i-a bucurat enorm pe fanii peliculei. Care așteaptă cu sufletul la gură ca filmul lor preferat să revină cât mai curând pe micile ecrane.

Actorul își va face o intrare triumfală

Zvonurile potrivit cărora unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Golden Boy – Dragoste rebelă nu ar mai face parte din sezonul 3, s-au spulberat. Dacă până acum actorul Çetin Tekindor nu a fost văzut în serial, acest lucru se va întâmpla cât de curând, spre marea bucurie a fanilor.

Halis Ağa s-a întors! Conform informațiilor oferite de jurnalistul Birsen Altuntaş, actorul își va face o intrare triumfală în film: va ava loc o reuniune cu membrii familiei, chiar în vila cunoscută de toți telespectatorii.

De ce a lipsit Halis de la filmările serialului Golden Boy – Dragoste rebelă?

Halis Aga se întoarce!

Sursele spun că celebrul Halis ar fi lipsit până acum de pe micile ecrane pentru că ar fi fost plecat în Suedia. Dar vedeta, în vârstă de 79 de ani, nu i-a dezamăgit niciodată pe cei care-l iubesc. Dovadă stau cei 200.000 de prieteni pe care-i are pe contul de socializare, unde până acum a publicat peste 50 de fotografii și filme.

Cine este Çetin Tekindor din Golden Boy

Actorul a venit pe lume în Sivas, pe data de 16 iulie 1945 și s-a făcut remarcat în nenumărate producții importante de-a lungul timpului, printre care și filmul Kaçamak din anul 1987.

După rolul lui Kral din producția Yılan Hikâyesi din 1999, acesta a cunoscut un mare succes și a devenit unul dintre cei mai iubiți actori ai Turciei.

De asemenea, a făcut parte și din celebra producție Bir İstanbul Masalı care a avut un succes incredibil la acea vreme. În 2003, acesta a primit și premiul pentru Cel mai bun actor în cadrul Ankara Film Festival.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri