Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești incredibile despre starea lui Michael Schumacher. Acesta și-a vizitat noua casă. Va apărea și o fermă de cai

Vești incredibile despre starea lui Michael Schumacher. Acesta și-a vizitat noua casă. Va apărea și o fermă de cai
Au venit și vremuri mai bune pentru Michael Schumacher. După o perioadă foarte grea cauzată de accidentul cumplit al sportivului, se pare că lucrurile încep ușor să se așeze.

Soția lui Michael Schumacher a decis alături de familie că este momentul unei schimbări importante. Sportivul este fericit.

Familia Schumacher se mută în casă nouă. Michael și Corinna își fac fermă de cai

În scurt timp, Michael Schumacher și familia se vor muta în Spania, iar sportivul a văzut cum arată noua casă, după ce a survolat locul cu un elicopter. Potrivit The Sun, familia a ales o superbă vilă din Mallorca, Spania. Este un loc extraordinar de frumos care a fost achiziționat în 2017 chiar de la președintele lui Real Madrid, Floretino Perez pentru suma de 30 milioane de euro.

Toți membrii familiei se vor simți cu siguranță extraordinar în noua locuință care are o grădină de vis, un heliport, vedere la mare, dar și două piscine. Și pentru că atât Corinna, soția lui Michael cât și fiica lor, Gina Maria sunt îndrăgostite de echitație, lângă vilă a fost cumpărat și un teren în jur de 54.000 de metri pătrați, unde se va ridica o fermă de cai. De altfel se cunoaște faptul că familia are mai mulți cai pe care îi ține în Elveția și Texas.

Ce spune fostul manager al lui Schumacher

În ceea ce-l privește pe Willi Weber, fostul manager al sportivului, acesta este foarte supărat că soția campionului mondial nu i-a permis să-l viziteze. Aceasta încearcă cât mai mult cu putință să-și protejeze jumătatea, numai că sunt tot mai dese cazurile în care îi supără pe foștii colaboratori ai acestuia.

“Nu mă așteptam la un astfel de comportament și încă sunt supărat din cauza asta”

„A fost o durere mare pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna (n.r. soția lui Michael Schumacher) și ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt să-l întreb dacă ar trebui să merg la spital și mi-a spus să aștept, e prea devreme. Am sunat a doua zi și nu mi-a răspuns nimeni. Nu mă așteptam la un astfel de comportament și încă sunt supărat din cauza asta”, a declarat Willi Weber, potrivit informațiilor oferite de Marca.

Sursă foto: digisport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre