Simona Ionescu / Redactor Șef

Viață grea pentru Vulpița. Unde a ajuns să stea cu bebelușul

Viață grea pentru Vulpița. Unde a ajuns să stea cu bebelușul
Cu câteva săptămâni în urmă, Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară, dar cu mare greutate se poate bucura de acest lucru.

Ea trece prin momente dificile, iar cele mai recente imagini cu tânăra, o arată așa cum rar a văzut-o cineva.

Una dintre femeile internate în spitalul de la Huși, unde a născut și Veronica a făcut un film cu aceasta, pe care ulterior l-a postat pe contul de socializare. Internauții au fost uimiți să o vadă pe Vulpița extrem de tristă și încercănată, îmbrăcată într-un maieu gri, parcă nu ar fi fost ea.

Veronica și bebelușul au fost părăsiți în spital de Viorel Stegaru

Potrivit Spynews, femeia ar fi fost părăsită în spital alături de nou născut și pusă în imposibilitatea de a avea unde să locuiască. Fanii au observat imediat câte griji are pe umeri și au trimis comentarii. „Ce tristă e, sărăcuța de ea”, „Privirea ei, săraca, spune multe”, „Draga de ea, Dumnezeu să te ocrotească în tot pasul vieții, suflet curat”, „Draga de ea, pare supărată”, au fost doar câteva din mesajele internauților.

@elizamaria904

#fallow me❤️

♬ sunet original – Eliza maria

A ajuns într-un centru pentru ocrotirea mamei și a copiilor

Sursele spun că Viorel Stegaru nu a vrut să o ia acasă, unde locuiesc și ceilalți doi copii. Vulpița ar fi putut merge acasă la părinții ei, dar nu a făcut-o din cauza condițiilor foarte grele în care locuiesc aceștia. Autoritățile i-au acordat un prim ajutor și a ajuns alături de bebelușul căruia i-a pus numele Ștefan într-un centru specializat pentru ocrotirea mamei și a copiilor, unde locuiesc în acest moment.

Există zvonuri că Viorel Stegaru ar fi luat această decizie pentru că cel de-al treilea copil care a venit pe lume nu ar fi al lui. Deocamdată nici unul dintre ei nu a spus adevărul, însă bărbatul a mai avut un moment în care a explicat pe contul de socializare că s-a despărțit de Vulpița și va rămâne alături de cei doi copii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre