Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața reală a unui fost James Bond. Pierce Brosnan, declarație de dragoste emoționantă

Viața reală a unui fost James Bond. Pierce Brosnan, declarație de dragoste emoționantă
Ziua de vineri, 6 august, a marcat ceea ce se numește fericirea unui cuplu. Celebrul James Bond, actorul Pierce Brosnan și soția sa Keely au aniversat 20 de ani de la nunta lor.

Rețeaua Instagram l-a ajutat pe Pierce Brosnan să-i aducă un omagiu soției sale, Keely Shaye, pentru cei 20 de ani de fericire petrecuți împreună din ziua în care i-a devenit mireasă. Astfel aniversarea nunții lor a fost anunțată tuturor fanilor lor.

Starul din seria James Bond, în vârstă de 68 de ani, le-a arătat că romantismul este încă prezent în viața lui și a soției și că ar putea fi un exemplu pentru multe alte cupluri.

Actorul a postat o imagine cu două fotografii lipite, care îi înfățișau pe ei când erau tineri și una recentă.

Nu a lipsit nici „biletul de dragoste” pentru iubita lui soție Keely, în vârstă de 57 de ani. Textul sună așa: „La mulți ani, draga mea Keely, dragostea mea crește pentru totdeauna cu tine.”

Ce i-a răspuns soția actorului îndrăgostit

Keely a intrat în jocul sentimentelor și i-a răspuns iubitului ei soț pe pagina ei de socializare: „Totuși, La mulți ani pentru cei 20 de ani de căsătorie! Îți mulțumesc pentru darul iubirii și prieteniei tale. Lumea e mai frumoasă cu tine în ea!”.

Keeley a postat o poză cu ea și Pierce în ziua nunții lor.

Fanii lor s-au întrecut în urări și aprecieri pentru emoționantele mesaje.

 Povestea pe scurt a unei căsnicii frumoase

Pierce a cunoscut-o pe Keely la o petrecere în 1994, după moartea primei sale soții, Cassandra Harris, în 1991. S-au îndrăgostit, au format un cuplu și în cele din urmă au decis să se căsătorească în 2001.

Cuplul are doi fii împreună, Dylan, de 23 de ani și Paris, de 20 de ani, ei find cei mai mici dintre cei cinci copii ai lui Pierce. Ceilalți trei copii mult mai mari, sunt adoptați de el în timpul căsătoriei cu Cassandra.

Pierce Brosnan a susținut mereu că este un familist convins și a vorbit despre ce înseamnă familia pentru el. Într-unul dintre interviuri, actorul a spus: „Prețuiesc foarte mult familia. Prețuiesc să fiu tată. Nu am crescut cu o figură paternă sau cu o familie solidă. A fost o fractură profundă, o anumită izolare și o singurătate care a mânuit puterea minunată a imaginației mele. A trebuit să mă înțeleg singur și să mă intuiesc.”

Tatăl lui Pierce, Thomas, l-a abandonat pe el și pe mama sa May când actorul era mic, iar el a recunoscut că a avut o copilărie „destul de solitară”.

De aceea vorbește des despre viața minunată pe care o trăiește alături de familia sa și mai ales de Keely. El a povestit, de asemenea, despre experiența sa din timpul pandemiei: „Vara trecută a fost, de asemenea, de fapt o vară minunată. Ironic, pentru că eram închiși pe insulă. Dar am pictat, am grădinărit, am înotat. Și făceam asta în fiecare zi. Și Keely a gătit mâncare și ne-am plimbat”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre