Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Bogățiile din vila lui Irinel Columbeanu au rămas neatinse de foc. Acest aparat costa mii de euro

Video. Bogățiile din vila lui Irinel Columbeanu au rămas neatinse de foc. Acest aparat costa mii de euro
La prima vedere, din vila lui Irinel Columbeanu a rămas doar o amintire. Totuși, există câte lucruri care sunt intacte.

Irinel Columbeanu a rămas și fără vilă și fără Monica Gabor. Surprinzător însă, fotografiile de familie nu au fost mistuite de foc. Să fie oare vreun semn?

Vila în care Irinel Columbeanu a trăit cele mai frumoase momente ale vieții sale a fost făcută scrum, în urma unui incendiu care a distrus aproape tot. Nu și fotografiile de familie. Au mai rămas și ceva obiecte din cea mai scumpă mobilă, dar și solarul unde își bronza trupul perfect Monica Gabor. Un astfel de aparat costa la acel moment multe mii de euro și poate că și în zilele noastre s-ar putea vinde cu un preț atractiv.

Aproape întreg este și un televizor, dar și câteva aparate din sala de fitness pe care o avea Columbeanu, cu vedere către piscină. În scrum s-a transformat și apartamentul angajaților care aveau grijă de casă, dar și bucătăria în care probabil Monica pregătea cafeaua.

„Ce Dumnezeu a unit, nici flăcările nu pot ruina”

A dispărut însă fotografia cu Irinuca. Internautul care a făcut filmările dorea ca acea fotografie să o ia și să i-o ducă lui Irinel Columbeanu la azil.

@anastasia_addams888

Am postat partea a doua tot pe tiktok, iar pe instagram o sa postez mai multe fotografii pe care le-am gasit in casa, neatinse de flacari ! Follow : anastasia_addams888 #fyp #foryoupage #foryou #irinelcolumbeanu

♬ sunet original – Anastasia Addams

„Ce Dumnezeu a unit, nici flăcările nu au putut ruina. Întregi au rămas doar pozele de familie, semn că Dumnezeu l-a iubit mult Iri în timpul mariajului cu Monica”, a fost mesajul postat alături de video-ul care tulbură orice privitor.

„Eram vecin cu jandarmii”

Cu câteva luni în urmă, invitat în podcastul „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a avut posibilitatea să-și vadă vila, unde a petrecut cele mai incredibile momente din viață. Era vecin cu jandarmii, dar și cu fiica lui Băsescu. „I se vede acoperișul, acolo cu acoperișul prăbușit, cu bețele acelea care ies din el. Simt un mare regret, comparat cu unde stau acum comparația este groaznică.

A dispărut fotografia cu Iri și Irinuca găsită în vilă

Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana.(…) Eram vecin cu jandarmii. Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta, vasul a acostat aici. A început să se clatine. Era să fie o mare nenorocire aici. Barca am vândut-o. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a povestit Irinel Columbeanu, la „Fiță cu Adiță”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre